Kranen De VerfzaakPanningen

Kranen De Verfzaak

Wietelweg 13 5981 TG Panningen 077 307 7272 Kvk 56136455 kranen@deverfzaak.nl Openingstijden

Maandag: 9.00-18.00 uur
Dinsdag: 9.00-18.00 uur
Woensdag: 9.00-18.00 uur
Donderdag: 9.00-18.00 uur
Vrijdag: 9.00-18.00 uur
Zaterdag: 9.00-16.00 uur
Zondag: Gesloten

De Verfzaak

Voor verfbehanglaminaat, sierlijsten en verfbenodigdheden. Een echte speciaalzaak met vakmensen in dienst die u uitstekend kunnen adviseren bij bijvoorbeeld kleuren, verf, behang en ga zo maar door! Kranen De Verfzaak is dan ook het adres in Panningen/Helden voor een professioneel advies zowel voor de particulier als professionele verwerker.

De Verfzaak, het is ontstaan doordat er een algemene naam moest worden bedacht voor de winkels die inmiddels tot het concept behoren, Backes & Boels Venlo, Kranen De Verfzaak, De Verfzaak Valkenswaard, Dols Storms De Verfzaak Sittard & Hoensbroek. Hierdoor is de naam van De Verfzaak bedacht, er is namelijk niks sprekender voor wat wij doen.

De Verfzaak behoort tot de nieuwste generatie verfspeciaalzaken, waar het motto “meer voor minder’’ centraal staat. In al onze winkels zult u zelden misgrijpen, wij willen er namelijk voor zorgen dat u altijd meteen aan de slag kunt. Wij voeren de vooraanstaande merken welke u bij een speciaalzaak mag verwachten, hierdoor bieden wij altijd de beste product keuze voor uw huis. De factor prijs is niet onbelangrijk, wij geven altijd korting op adviesprijzen, in actie periodes tot wel 40%. Niet te vergeten beschikt De Verfzaak over vakkundig personeel welke jaarlijks producttechnisch getraind worden.

De Verfzaak heeft natuurlijk meer productengroepen welke tot het kernassortiment behoren. Dit word lokaal aangepast maar het basisassortiment is altijd verf en behang.

Kranen De Verfzaak Panningen

Kranen de Verfzaak, Kranen Helden, Kranen Panningen

Glitz & Glam Panningen

De Verfzaak op Glitz & Glam

Op zondag 14 september vindt voor de derde keer Glitz & Glam plaats.

Het hele centrum van Panningen bruist van creatieve en spannende activiteiten. Ook Kranen de Verfzaak presenteert zich op dit feest van mode, stijl, smaak en kunst.

Op speelse wijze laten wij u kennis maken met bijzondere soorten behang. U kunt rustig bladeren door een selectie van onze nieuwste behangcollecties.

Bezoek onze stand en ontvang 20 % korting op alle behang!

Ons team

 • Christel Smets

  Bedrijfsleidster

 • Myrna van Horne

  Verkoopmedewerkster

 • Danny Daemen

  Verkoopmedewerker

 • Yvo Kroon

  Directeur