Kranen De Verfzaak

Kranen De Verfzaak

Wietelweg 13
5981 TG Panningen
Tel. 077 307 7272
KvK 56136455
kranen@deverfzaak.nl

Afwijkende openingstijden

Koningsdag 9.00-14.00 uurOpeningstijden

Maandag 9.00-18.00 uur
Dinsdag 9.00-18.00 uur
Woensdag 9.00-18.00 uur
Donderdag 9.00-18.00 uur
Vrijdag 9.00-18.00 uur
Zaterdag 9.00-16.00 uur
Zondag Gesloten

 

 

De Verfzaak

Voor verfbehanglaminaat, sierlijsten en verfbenodigdheden. Een echte speciaalzaak met vakmensen in dienst die u uitstekend kunnen adviseren bij bijvoorbeeld kleuren, verf, behang en ga zo maar door! Kranen De Verfzaak is dan ook het adres in Panningen/Helden voor een professioneel advies zowel voor de particulier als professionele verwerker.

De Verfzaak, het is ontstaan doordat er een algemene naam moest worden bedacht voor de winkels die inmiddels tot het concept behoren, Backes & Boels Venlo, Kranen De Verfzaak, De Verfzaak Valkenswaard, Dols Storms De Verfzaak Sittard & Hoensbroek. Hierdoor is de naam van De Verfzaak bedacht, er is namelijk niks sprekender voor wat wij doen.

De Verfzaak behoort tot de nieuwste generatie verfspeciaalzaken, waar het motto “meer voor minder’’ centraal staat. In al onze winkels zult u zelden misgrijpen, wij willen er namelijk voor zorgen dat u altijd meteen aan de slag kunt. Wij voeren de vooraanstaande merken welke u bij een speciaalzaak mag verwachten, hierdoor bieden wij altijd de beste product keuze voor uw huis. De factor prijs is niet onbelangrijk, wij geven altijd korting op adviesprijzen, in actie periodes tot wel 40%. Niet te vergeten beschikt De Verfzaak over vakkundig personeel welke jaarlijks producttechnisch getraind worden.

De Verfzaak heeft natuurlijk meer productengroepen welke tot het kernassortiment behoren. Dit word lokaal aangepast maar het basisassortiment is altijd verf en behang.

Klik hier voor de aanbiedingen van deze week!

Kranen De Verfzaak Panningen

Kranen de Verfzaak, Kranen Helden, Kranen Panningen

Ons team

 • Christel

  Bedrijfsleidster

 • Myrna

  Verkoopmedewerkster

 • Danny

  Verkoopmedewerker

 • Yvo Kroon

  Directeur