• Lorem ipsum

Foto behang

Toon:
-25%
Dutch Wallcoverings Dutch Wallcoverings 102534 Op=Op!
Dutch Wallcoverings
Dutch Wallcoverings Dutch Wallcoverings 102534 Op=Op!
Met Dutch Jet Setter 102534 New York geeft een nieuwe look aan uw kamer. Dit duurzame wit, grijs, zwart, geel papierbehang is gemakkelijk in gebruik.
€19,95€14,95
-25%
Dutch Wallcoverings Dutch Wallcoverings Republik J78930
Dutch Wallcoverings
Dutch Wallcoverings Dutch Wallcoverings Republik J78930
Met het kleurrijke Dutch Wallcoverings Republik J78930 behang wordt elke ruimte in huis een vrolijke ruimte! Dit behang heeft een Gebouwen en Steden print als hoofdmotief.
€39,95€29,95
-41%
AS Creation AS Creation Around The World 30675-2
AS Creation
AS Creation AS Creation Around The World 30675-2
Met AS Creation Around The World 30675-2 geeft u een typische sfeer aan uw kamer. Een veelzeggend behang met verschillende mogelijkheden. Na het inlijmen van de muur kan het mooie behang worden aangebracht.
€32,95€19,50
-30%
Dutch Wallcoverings Dutch Wallcoverings Just Like It J70507
Dutch Wallcoverings
Dutch Wallcoverings Dutch Wallcoverings Just Like It J70507
Dutch wallcoverings J70507 is een behang uit de Just Like It serie en maakt met zijn vrolijke uitstraling uw kamer weer als nieuw. Dankzij het gebruiksgemak snel klaar met behangen. Na het inlijmen van de muur kunt u het gemakkelijk aanbrengen.
€36,95€25,95
Toon:

Foto behang

Mooi foto behang kopen bij de Verfzaak

Met foto behang heb je een echte eyecatcher in huis! Foto behang zorgt ervoor dat je een statement maakt met jouw wand. Of je nu kiest voor een afbeelding van een prachtige bloem, of gaat voor een geweldige zonsondergang, een foto over de hele wand zorgt voor een heerlijke sfeer in huis. Het leuke aan een foto behang is dat je helemaal zelf kunt kiezen wat je aan jouw muur hangt. Op die manier is jouw kamer enorm persoonlijk en helemaal naar je eigen wensen ingevuld! Je kan overigens ook kiezen om slechts een deel van je wand met foto behang te behangen. Eigenlijk is alles mogelijk met foto behang van de Verfzaak .

 

Waarom kiezen voor foto behang?

 

Er zijn enorm veel redenen te bedenken waarom je voor foto behang moet of kan kiezen. Zoals gezegd kan je het behang helemaal zelf kiezen en ontwerpen, waardoor jouw kamer precies naar eigen wensen in is te richten. Daarnaast is het dus ook mogelijk om een deel van je wand te behangen met foto behang. Zo kan je jouw kamer eventueel rustig houden, of voor een net andere sfeer gaan. Ook is het mogelijk om eenvoudig een focuspunt in je kamer te genereren door bijvoorbeeld slechts één baan foto behang aan te brengen.

 

Foto behang online bestellen

 

In de webshop van De Verfzaak vind je verschillende soorten foto behang. Zo is er de Dutch Wallcoverings 102534 Er is veel te vinden voor kinderkamers, met bijvoorbeeld veel leuke Disney figuren of Spider man. Bekijk het assortiment foto behang, en laat je inspireren door de mogelijkheden! Je kan het zeer eenvoudig bekijken en bestellen en vervolgens hoef je alleen nog maar te wachten tot het bij je thuis wordt afgeleverd! Daarna hoef je alleen nog maar het foto behang aan te brengen en te genieten van jouw nieuwe sfeervolle woonruimte!

 

Bekijk snel het assortiment en neem gerust contact met ons op!