• Lorem ipsum

Bamboe behang

Toon:
Geen producten gevonden...

Bamboe behang

Wat is bamboe behang en hoe ziet behang met bamboe print eruit?

Bamboe behang is behang met de print, afbeelding, foto of het patroon van bamboe. Het valt onder de categorie hout behang en natuur behang. Belangrijk om te weten bij de keuze voor bamboe behang, is dat het niet om het materiaal gaat zoals bij kurk behang of leer behang. Bamboe behang bij De Verfzaak is niet gemaakt van bamboe, maar beschikt over een assortiment met prachtig gedrukte bamboe prints.

Kenmerkend aan bamboe behang is dat er veelal twee kleuren bamboe zijn: groen of lichtbruin, verrijkt met groentinten en bruintinten. Verder kan het kleurenpallet van bamboe behang bestaan uit tonen van geel, wit en zwart door de weergave van zonnestralen en schaduwen.

Wat zijn de design mogelijkheden van bamboe behang?

Een andere eigenschap van bamboe behang is het herhalende patroon. De print kan worden weergeven als horizontale of verticale bamboestelen. De verticale bamboestelen verwijzen naar bamboe dat uit de grond groeit en de horizontale bamboestelen doen denken aan een vakantiehuis bekleedt met bamboe. De dichtheid van het design kan ook erg verschillen. Zo is er bamboe behang weergeven als close-up met relatief veel ruimte tussen de bamboe lijnen, maar ook als fijn, dicht patroon.

Bij het oriënteren naar bamboe behang kun je tevens kiezen voor een bamboe landschap. Je hebt dan geen symmetrisch patroon van bamboe, maar bijvoorbeeld een mooi inkijkje in een jungle met prachtig hoge bamboestelen. Maar bamboe bestaat natuurlijk niet alleen uit de steel. De bamboe plant heeft ook bladeren. Overweeg bij het inrichten dus ook eens bamboe behang met een rustige print met hier en daar een bamboe plant.

Bamboe behang bij De Verfzaak: advies van oriëntatie tot behangen

Ga jij je huis opnieuw inrichten? Met de aanpassing van één enkele wand of muur, of natuurlijk alle muren, geef jij jouw woning een compleet nieuwe uitstraling. Bamboe behang is dan een goede keuze wanneer je liefhebber bent van natuur thema’s, prints, patronen en natuurlandschappen. Ook op kantoren en in bedrijfsruimtes kan bamboe behang voor een fijne rustige sfeer zorgen. Of: een modern interieurconcept compleet maken! Vragen? Stel ze aan onze klantenservice!