Kit

3 Resultaten

Aflopend sorteren

Een kit voor elke toepassing

Voor de meesten is kit een welbekend product. Voor het afdichten van gaten kieren en andere verlijmingen. Het is dan ook ontzettend veelzijdig. Voor bijna elk project is voor een goede afwerking een bepaald type kit nodig. Of dit nu gaat om de badkamer keuken of het plaatsen van ramen en kozijnen, kit is altijd van de partij. Verschillende kitten en lijmen hebben andere toepassingen, het is dan ook belangrijk dat jezelf goed inleest welke geschikt zijn voor jouw klus.

Welke kit moet ik gebruiken?

Een exact advies is te uitgebreid om hier neer te zetten, maar we zullen enkele voorbeelden noemen. Voor een advies op maat kan je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice.

 • Siliconenkit
 • Veelzijdig en elastisch. Gebruikt bij veel voorkomende situaties.
 • Beglazingskit
 • Gebruik na plaatsing van glas. Speciaal voor het afdichten van voegen bij enkel- en dubbelglas.
 • Acrylaatkit
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken, hecht op “lastige” materialen zoals baksteen, metselwerk en keramische tegels.

Sommige soorten zijn overschilderbaar, zoals acrylaatkit. Dit maakt het zeer geschikt voor het vullen van de naden tussen de muur en trap. Zo voorkom je dat vocht zich kan nestelen. Met een lik verf ziet de afwerking er ook nog eens fantastisch uit.

Laat alles eenvoudig thuis bezorgen

De oneindige ritten naar bouwmarkten zijn met de komst van de Verfzaak overbodig. Je bestelt eenvoudig via de webshop, en wanneer je dit voor het einde van de middag doet, is het de volgende dag al in huis. Zo lopen jouw projecten geen vertraging op en kan je de tijd nuttig besteden. Bijvoorbeeld de voorbereidingen treffen om te beginnen met verven. De projecten worden een fluitje van een cent met de Verfzaak. Een betrouwbare partner voor de professional en de doe-het zelver.

 1. Kit Acryl Anti-Crack
  Den Braven Kit Acryl Anti-Crack
  Speciale prijs € 4,21 Normale prijs € 4,95
 2. Kit Acryl Exterior+ Wit
  Den Braven Kit Acryl Exterior+ Wit
  Speciale prijs € 4,21 Normale prijs € 4,95
 3. Kit Acryl-W Wit
  Den Braven Kit Acryl-W Wit
  Speciale prijs € 3,36 Normale prijs € 3,95

3 Resultaten

Aflopend sorteren