Behanglijm

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Welke behanglijm heb ik nodig?

Er zijn verschillende manieren om te behangen, en daardoor zijn er ook verschillende soorten behanglijm. Dat is niet altijd zo, maar hangt vaak wel samen met het behang dat je gebruikt. Er zijn verschillende behanglijmen te zien in het assortiment van deverfzaak.nl, die allemaal voor een ander doel handig zijn. Een goede behanglijm maakt behangen een stuk eenvoudiger. Er zijn veel merken op de markt te vinden. Het kan soms dus heel onoverzichtelijk worden. Op onze webshop vind je verschillende behanglijm producten van het merk Perfax.

Behanglijm online kopen

Er zijn verschillende soorten behanglijm, ieder geschikt voor een ander type behang. Zo is er behanglijm voor papier, voor vinyl, voor vliesbehang, glasvezelbehang, fotobehang en textielbehang. Het is dus belangrijk om voordat je behanglijm koopt goed na te denken wat voor soort behang je hebt, om vervolgens een geschikte behanglijm uit te kiezen. Wij verkopen behanglijm van onder andere het merk Perfax. Perfax staat bekend als kwaliteitsmerk met een hoge kleefkracht. Heb je een goedelijm gevonden? Dan kan je deze eenvoudig bestellen op onze website. Kijk ook eens goed naar andere benodigdheden die je wellicht nodig heb, zo ben je in één keer klaar om eenvoudig jouw kamer te gaan behangen.

Advies

Kom je er even niet uit met de zoektocht naar een behanglijm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij bieden je graag advies dat bij jou past. Wij zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo heeft de Verfzaak verschillende vestigingen door heel Zuid-Nederland. Breng ons een bezoek en onze vakmensen geven jou advies over de juiste behanglijm die het beste bij jouw klus past. Je kan ook telefonisch contact met ons op nemen of ons een e-mail sturen. Heb je de juiste behanglijm hiertussen gevonden? Breng een bezoekje aan de webwinkel en bestel deze voordelig online.

 1. Plak-Plak M10
  Plak-Plak M10
  Vanaf
  Zo laag als € 18,51
 2. Behangplaksel Roll-On - 200 gr
  Behangplaksel Roll-On - 200 gr
  Speciale prijs € 12,83 Normale prijs € 14,25
 3. Ready&Roll Papier/Vinyl
  Ready&Roll Papier/Vinyl
  Vanaf
  Zo laag als € 14,21
 4. Ready&Roll vliesbehanglijm
  Ready&Roll vliesbehanglijm
  Vanaf
  Zo laag als € 12,39
 5. Vinyl en Textiel - 0,75 gr
  Vinyl en Textiel - 0,75 gr
  Speciale prijs € 5,63 Normale prijs € 6,25
 6. Metyl - 125 gr
  Metyl - 125 gr
  Speciale prijs € 7,52 Normale prijs € 8,35
 7. Metyl Speciaal - 200 gr
  Metyl Speciaal - 200 gr
  Speciale prijs € 7,52 Normale prijs € 8,35
 8. R&R Magic
  R&R Magic
  Vanaf
  Zo laag als € 11,57
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren