• Lorem ipsum

Behanglijm

Toon:
Perfax Perfax Behanglijm Ready & Roll
Perfax Perfax Behanglijm Ready & Roll
Perfax Behanglijm Ready & Roll is een kant en klare lijm die wordt gebruik om vliesbehang aan te brengen. Deze lijm is makkelijk spatvrij aan te brengen, goed te verdelen en heeft een lange opentijd.
€12,65€11,38
Intervos Plak-Plak M10
Intervos Plak-Plak M10
Plak-Plak M10 is de Glasweefsellijm van Intervos. Deze speciaallijm kan worden gebruikt voor onder andere: structuurvlies en glasweefselbehang. Glasweefsellijm werkt goed op ondergronden zoals hout, beton en gips.
€23,14€20,83
Perfax Perfax Behangplaksel Metyl Speciaal 200 gr
Perfax Perfax Behangplaksel Metyl Speciaal 200 gr
Perfax Behanglijm Metyl Speciaal is een behanglijm, dat speciaal gemaakt is voor zwaar en speciaal behang. Deze extra sterke behanglijm klontert en vlekt niet, en is makkelijk over een oppervlakte te verspreiden.
€12,75€11,48
Perfax Perfax Behangplaksel Metyl 125 gr
Perfax Perfax Behangplaksel Metyl 125 gr
Perfax Behanglijm Metyl is een behanglijm voor normaal en zwaar behang. Deze behanglijm vlekt niet, laat geen klontresten achter en is makkelijk uitstrijkbaar.
€8,49€7,64
Perfax Perfax Behangplaksel Roll-on 200 gr
Perfax Perfax Behangplaksel Roll-on 200 gr
Perfax Roll-On is een behanglijm dat geschikt is voor vliesbehang en Non-Woven behang. Dit product kan eenvoudig direct op de muur aangebracht worden. Deze behanglijm is daarnaast spatvrij en vlekt niet.
€14,55€13,10
Intervos Scandia Glasweefsellijm
Intervos Scandia Glasweefsellijm
Voor het verlijmen van glasweefsel, structuurvlies, etc. op alle lichtzuigende ondergronden zoals hout, gips en beton. Sterk zuigende ondergronden voorbehandelen met verdunde lijm of grondeermiddel. Het is mogelijk de lijm vooraf op kleur te brengen. Uits
€23,90
Toon:

Behanglijm

Welke behanglijm heb ik nodig?

Er zijn verschillende manieren om te behangen, en daardoor zijn er ook verschillende soorten behanglijm. Dat is niet altijd zo, maar hangt vaak wel samen met het behang dat je gebruikt. Er zijn verschillende behanglijmen te zien in het assortiment van deverfzaak.nl, die allemaal voor een ander doel handig zijn. Een goede behanglijm maakt behangen een stuk eenvoudiger. Er zijn veel merken op de markt te vinden. Het kan soms dus heel onoverzichtelijk worden. Op onze webshop vind je verschillende behanglijm producten van het merk Perfax.

 

Behanglijm online kopen

 

Er zijn verschillende soorten behanglijm, ieder geschikt voor een ander type behang. Zo is er behanglijm voor papier, voor vinyl, voor vliesbehang, glasvezelbehang, fotobehang en textielbehang. Het is dus belangrijk om voordat je behanglijm koopt goed na te denken wat voor soort behang je hebt, om vervolgens een geschikte behanglijm uit te kiezen. Wij verkopen behanglijm van onder andere het merk Perfax. Perfax staat bekend als kwaliteitsmerk met een hoge kleefkracht. Heb je een goedelijm gevonden? Dan kan je deze eenvoudig bestellen op onze website. Kijk ook eens goed naar andere benodigdheden die je wellicht nodig heb, zo ben je in één keer klaar om eenvoudig jouw kamer te gaan behangen.

Advies

 

Kom je er even niet uit met de zoektocht naar een behanglijm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij bieden je graag advies dat bij jou past. Wij zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo heeft de Verfzaak verschillende vestigingen door heel Zuid-Nederland. Breng ons een bezoek en onze vakmensen geven jou advies over de juiste behanglijm die het beste bij jouw klus past. Je kan ook telefonisch contact met ons op nemen of ons een e-mail sturen. Heb je de juiste behanglijm hiertussen gevonden? Breng een bezoekje aan de webwinkel en bestel deze voordelig online.