Kwasten

5 Resultaten

Aflopend sorteren

Vind de juiste kwasten voor uw klus.

Verf kopen gaat meestal gepaard met de aanschaf van één of meerdere kwasten. Of dit nu is omdat de oude uitgedroogd zijn of niet schoongemaakt, een goede kwast kan wonderen verrichten. De verf is gemakkelijker aan te brengen en toont minder strepen wanneer u goede kwasten gebruikt. Uw kwasten zijn bij de schilderklussen uw beste vriend naast schilderstape. Voor bijna al jouw projecten heeft de Verfzaak de juiste materialen in huis.

Kwasten advies.

Kwasten verschillen nogal ik kwaliteit. Een wegwerpkwast is ook meer geschikt voor andere zaken dan schilderen. Dit komt doordat deze snel haren verliezen welke achterblijven op het pas geverfde oppervlakte. U kunt deze wel gebruiken om oude verf te verwijderen met afbijt. Voor het schilderwerk, raden we dan ook echt een doe-het-zelf kwast aan. Of een professionele kwast als u het meest strakke resultaat wil bereiken.

  • Gebruik de kwasten eerst om de grondverf aan te brengen.
  • Hierdoor splijten de punten waardoor je minder strepen krijgt wanneer je bijvoorbeeld de

muurverf

  aan gaat brengen.
 • Een kwast van professionele kwaliteit maakt een wereld van verschil. Een goed eindresultaat is hiermee voor iedereen te bereiken.
 • Voor verf-verwijderaar of afbijt kan je het beste wegwerp kwasten gebruiken.

De Verfzaak is er voor meer dan alleen kwasten.

Je hebt waarschijnlijk al rondgekeken op de website, en kunnen zien dat wij veel meer te bieden hebben dan enkel kwasten. Voor bijna alle projecten hebben we de juiste materialen in huis om een goed resultaat te boeken als doe-het-zelver. Het wordt ook nog eens snel thuisbezorgd. Wacht dus niet langer, en kijk welke kwasten bij je aan vervanging toe zijn voordat je aan het project begint. Zo loop je geen vertraging op en ben je binnen de kortste keren klaar voor de volgende klus.

Filter
Categorie
 1. Muurverf kwasten 2 items
 2. Lakverf kwasten 3 items
  1. Platte Kwast
   Color Expert Platte Kwast Vanaf
   Zo laag als € 3,03
  2. Sam kwast rond
   Sam Sam kwast rond Vanaf
   Zo laag als € 1,66
  3. Kwast Waterbasis
   Veba Kwast Waterbasis Vanaf
   Zo laag als € 3,27
  4. Kwast Terpentinebasis
   Veba Kwast Terpentinebasis Vanaf
   Zo laag als € 4,12
  5. Wegwerp Kwast Rond 928
   Veba Wegwerp Kwast Rond 928 Vanaf
   Zo laag als € 0,94

  5 Resultaten

  Aflopend sorteren