Muurverf kwasten

2 Resultaten

Aflopend sorteren

Welke muurverf kwasten heb ik nodig?

Bij het schilderen van een muur is de keuze voor muurverf kwasten afhankelijk van de verf. Gebruik je een muurverf op waterbasis of terpetinebasis? Op deze pagina vind je muurverf kwasten voor al je schilderwerk. Voor het beste resultaat bestelt je dan ook niet alleen je verf bij de Verfzaak, maar ook je muurverf kwasten. Voor muurverf worden over het algemeen meer rollers gebruikt dan kwasten. Enkel voor de hoeken en randen zijn kwasten hierbij noodzakelijk. Voor grote oppervlakken kun je beter een roller gebruiken. Dit levert een mooi strak resultaat en is nagenoeg altijd sneller.

Muurverf kwasten of rollers?

De verschillende rollers kunnen ook een effect hebben op het eindresultaat. Dezeverven allemaal met een andere toepassing. Hieronder zullen wij de meest voorkomende behandelen.

  • Schuimroller
  • Voor een strakke muur de gemakkelijkste oplossing. Je dient wel de randen af te werken met muurverf kwasten.

TIP:

  Gebruik schilderstape om over de schuimroller te gaan om losse pluisjes te verwijderen.
 • Vacht roller
 • Zeer geschikt voor verf op waterbasis.
 • Structuur roller
 • Geschikt voor verf op waterbasis. Geeft een effect aan het geschilderde oppervlak.
 • Nylon roller
 • Geschikt voor verf op terpetinebasis. Afwerking met muurverf kwasten.

Bestel nu je muurverf kwasten.

Het verschil in kwasten heeft veel effect op het eindresultaat. Zo is een wegwerp kwast eigenlijk altijd af te raden wanneer het om schilderwerk gaat. Je doet er beter aan om wat meer te investeren in je muurverf kwasten. Zeker binnenshuis kunnen kleine onregelmatigheden al storend zijn. Een goede afwerking is daarom erg belangrijk. Doe bij het verf kopen meteen wat muurverf kwasten in het winkelwagentje. Je kunt beter een kwast te veel hebben, dan te kort komen en kleur of structuurverschillen krijgen doordat je het project tussentijds moet afbreken. Wacht dus niet te lang en laat alles snel thuisbezorgen.

 1. Platte Kwast
  Color Expert Platte Kwast Vanaf
  Zo laag als € 3,03
 2. Wegwerp Kwast Rond 928
  Veba Wegwerp Kwast Rond 928 Vanaf
  Zo laag als € 0,94

2 Resultaten

Aflopend sorteren