Nieuwe winkel in Roermond

De Verfzaak was met 6 vestigingen al sterk vertegenwoordigd in het zuiden van Nederland en zaterdag komt daar een nieuwe winkel in Roermond bij. In de nieuwe winkel, met een oppervlakte van 1000 vierkante meter, kunnen klanten net als in de overige 6 vestigingen in Nederland terecht voor deskundig advies op het gebied van verf, behang en laminaat. In het voorjaar van 2017 staat daarnaast de livegang van een geheel vernieuwde webshop op de planning.


De Verfzaak opent zaterdag de deuren van de nieuwe winkel aan de Doctor Philipslaan 31 in Roermond. Klanten konden al terecht in Eindhoven, Hoensbroek, Panningen, Sittard, Valkenswaard en Venlo. Door het succes van deze winkels zet het bedrijf met de opening van een nieuwe winkel in Roermond een volgende stap sinds de opening van de eerste winkel in 2011.


Nieuwe winkel, zelfde concept

De formule van De Verfzaak richt zich op zowel de beginnende klusser als de ervaren vakman. De specialisten in de winkels helpen de klussers bij het maken van een keuze uit het brede assortiment. Alles om het voor de klusser zo eenvoudig mogelijk te maken, tegen de beste prijs en met het gewenste eindresultaat.


Ook de winkel in Roermond werkt met dezelfde formule, waarbij klanten naast het brede aanbod aan A-merken in verf (Drost, Sigma, Sikkens en Wijzonol) ook kunnen kiezen voor bekende merken als Histor en Flexa. Daarnaast heeft de winkel meer dan 600 soorten behang en 40 soorten laminaat beschikbaar. Door de gunstige ligging, de nieuwe winkel ligt nabij Sijben aan woonboulevard Vrijveld in Roermond, is de winkel daarnaast goed bereikbaar.


Nieuwe webshop in de maak

Naast de opening van de nieuwe fysieke winkel werkt De Verfzaak ook aan een nieuwe webshop. Klanten de mogelijkheid bieden om hun bestellingen thuis te laten bezorgen of een bestelling te reserveren om deze daarna op te halen in één van de winkels past geheel in de formule van het bedrijf. De livegang van deze geheel vernieuwde webshop staat gepland in het voorjaar van 2017.