• Lorem ipsum

De Verfzaak opent twaalfde winkel bij het Trefcenter in Venlo

9 Sep 2021

Eind 2021 zal De Verfzaak haar twaalfde winkel in Nederland openen! Wij zullen ons met de nieuwe winkel vestigen bij het Trefcenter. Voorheen was Praxis gevestigd in dit pand. Momenteel zijn we hard aan het werk om het pand te verbouwen en in te richten. De officiële opening zal gepaard gaan met feestelijke openingsacties. Over de exacte openingsdatum zal in een later stadium gecommuniceerd worden.

Met het pand bij het Trefcenter openen we een tweede winkel in de stad waar het ruim 10 jaar geleden allemaal begon, namelijk in Venlo. Destijds werd Backes & Boels De Verfzaak aan de Stalbergweg in Venlo geopend. Deze winkel zal, ondanks de opening van een tweede pand in de stad, geopend blijven. Op deze manier bieden wij klanten de mogelijkheid ons te bezoeken aan de meubelboulevard, terwijl ons vertrouwde filiaal in de binnenstad niet verloren gaat. 

Met deze winkel komt het totale aantal fysieke De Verfzaak winkels neer op twaalf. Hiermee zetten we de volgende stap in onze offline ontwikkeling. Onze klanten kunnen ook in de nieuwe winkel dezelfde servicevoorwaarden verwachten. Met deskundig advies en persoonlijk contact streven wij er naar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen in de weg naar een succesvolle klus. 

Voor een overzicht van alle fysieke winkels van De Verfzaak, klik hier. Voor vragen of opmerking n.a.v. dit artikel verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »