• Lorem ipsum

Onze zaak is verf: alles over onze verfzaken

16 Nov 2021

Wist je dat we naast onze webshop ook twaalf fysieke winkels hebben? In dit blog vertellen wij je meer over deze offline verkooppunten en weet je na lezen van dit artikel alles over de winkels van De Verfzaak.

Onze winkels zijn momenteel gevestigd in twee provincies: Limburg en Noord-Brabant. De provincie Limburg is hofleverancier met acht vestigingen, terwijl provincie Noord-Brabant vier vestigingen van De Verfzaak telt. Hieronder lichten we alle De Verfzaak winkels een voor een uit.

De Verfzaak winkels Limburg

Hoensbroek
Dols Storms De Verfzaak Hoensbroek is een van onze winkels in het zuiden van Limburg. Tijdens de lockdown begin 2021 is de verfwinkel in Hoensbroek tijdelijk gesloten geweest om te verbouwen. Het resultaat mag er wezen! In het assortiment van Dols Storms De Verfzaak Hoensbroek zijn verf, behang en hobbyverf de hoofdcategorieën. De winkel in Hoensbroek is zes dagen per week geopend en je bent van harte welkom in deze verbouwde vestiging!

Maastricht
Dols Storms De Verfzaak Maastricht is dé verfwinkel van Maastricht! Dit filiaal in de hoofdstad van Limburg opende in april 2020 haar deuren. Hoewel deze vestiging tijdens de eerste coronagolf is geopend, weten veel Maastrichtenaren de weg naar de Bergerstraat te vinden. In onze verfwinkel in Maastricht vind je een uitgebreid assortiment aan verf, behang, laminaat en hobbyverf.

Panningen
In het Limburgse Panningen is Kranen De Verfzaak gevestigd. Dit filiaal is een begrip in de regio en kan rekenen op een trouw klantenbestand. Daarnaast is het eervol om te vermelden dat deze verfwinkel in Panningen de tweede winkel is onder de naam van De Verfzaak, na onze vestiging in Venlo. Kranen De Verfzaak was eerst gevestigd in Helden, en is enkele jaren geleden verhuisd naar het naastgelegen Panningen. Kranen De Verfzaak is zes dagen per week geopend en goed te bereiken vanuit het centrum van Panningen. Kranen heet je van harte welkom!

Roermond
De Verfzaak Roermond is de plek waar inwoners van Midden-Limburg verf, behang en laminaat aan kunnen schaffen. Ook deze vestiging opereert al enkele jaren onder de vlag van De Verfzaak en is gevestigd aan de Doctor Philipslaan, nabij Designer Outlet Roermond. Ook vanuit het station is onze verfwinkel in Roermond goed te bereiken. De Verfzaak Roermond is geopend van maandag tot en met zaterdag, dus kom snel langs!

Sittard
Ben je op zoek naar hobbymaterialen? Grote kans dat je slaagt bij Dols Storms De Verfzaak Sittard! In deze vestiging is voor iedere hobbyist wat wils, van verf tot schilderdoeken en van pastel tot keramiek. Daarnaast hebben ze in Sittard ook ‘gewoon’ verf, behang en laminaat. Dols Storms De Verfzaak Sittard is zes dagen per week geopend, en je bent van harte welkom!

Venlo (Stalbergweg)
Backes & Boels De Verfzaak is onze oudste vestiging. Al sinds 2011 draagt deze verfwinkel de naam van De Verfzaak. Dit filiaal in de Venlose binnenstad heeft een breed assortiment aan verf, behang en laminaat beschikbaar. Daarnaast kun je hier ook terecht voor hobbymaterialen en andere benodigdheden. Backes & Boels De Verfzaak is maar liefst zeven dagen per week geopend, dus je bent hier altijd terecht voor de start van een geslaagde klus!

Venlo (Trefcenter)
Naast het filiaal aan de Stalbergweg in Venlo krijgen wij er begin 2022 een nieuw filiaal bij in Venlo, en wel bij het Trefcenter! Momenteel wordt er hard gewerkt om deze vestiging bij het Trefcenter winkelklaar te krijgen. Over de exacte openingsdatum zal in een later stadium gecommuniceerd worden, hetgeen gepaard zal gaan met een feestelijke opening. Wij raden je aan deze pagina in de gaten te houden.

Weert
Poell De Verfzaak in Weert is sinds 2019 onderdeel van De Verfzaak. Je vindt dit filiaal aan de Roermondseweg, aan de buitenrand van deze stad. Je kunt hier terecht voor een breed assortiment aan verf, behang, laminaat en benodigdheden. Deze verfwinkel in Weert heeft voldoende parkeerplek en is dagelijks geopend! Kom dus snel langs en laat je adviseren door onze specialisten.

De Verfzaak winkels Noord-Brabant

Baarle-Nassau
Van de Kerkhof De Verfzaak is gevestigd in het Nederlands/Belgische Baarle-Nassau. Sinds begin 2020 maakt deze vestiging deel uit van De Verfzaak. Bij Van de Kerkhof De Verfzaak ben je zes dagen per week welkom. Je slaagt hier gegarandeerd door het uitgebreide assortiment aan verf, behang en bijbehorende benodigdheden.

Cuijk
De Verfzaak Cuijk maakt sinds 2020 deel uit van onze keten. Voorheen was dit filiaal gevestigd in het centrum van Cuijk, inmiddels is een verhuizing doorgemaakt naar Spinding 2. Kom gerust langs om te kijken naar deze nieuwe locatie! De Verfzaak Cuijk is vijf dagen per week geopend. Ben je op zoek naar autolakken? Dan ben je hier op het juiste adres!

Eindhoven
De Verfzaak Eindhoven is dé verfwinkel van Eindhoven. Sinds jaar en dag gevestigd aan De Kade, Kanaaldijk-Noord 1A. Je kunt hier terecht voor verf, behang, laminaat en benodigdheden. De Verfzaak Eindhoven is zes dagen per week geopend, heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf de Eindhovense ring. Dé verfwinkel van Eindhoven verwelkomt je graag!

Valkenswaard
Verbakel De Verfzaak Valkenswaard is al jaren gevestigd aan de Van Linschotenstraat in Valkenswaard. Hier kom je topmerken aan verf, behang en laminaat tegen. Daarbij word je uitstekend geadviseerd door onze specialisten ter plaatse. Heb jij nog een klus en woon je in de buurt van Valkenswaard? Verbakel De Verfzaak Valkenswaard staat voor je klaar!

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel meer weet van onze filialen! Onze winkelmedewerkers staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen met je project. Bestel je liever online? Dat kan! Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »