• Lorem ipsum

Wijzonol beits: wat is het?

21 Sep 2021

Wijzonol beits is een bekend product onder consumenten. In dit blog vertellen wij je graag meer over deze bijzondere beits. Zo kom je in dit blog meer te weten over deze verfsoort en over de verkrijgbaarheid van Wijzonol beits bij De Verfzaak.

Over verfspecialist Wijzonol

Wijzonol is een van de beits merken van De Verfzaak. Het merk is een oer-Hollands familiebedrijf en produceert verf sinds 1916. Dit doen ze voor de professionele schilder en de doe-het-zelver. Wijzonol gaat voor échte innovatie: niet alleen beter voor het milieu en betere bedrijfsresultaten, maar daadwerkelijke productverbetering. Om dit te bereiken, vindt Wijzonol het belangrijk om continu in gesprek te blijven met jou als klusser of vakman/-vrouw. Ook verdiept deze Nederlandse verfspecialist zich in grondstoffen, levensduurverlenging, afvalvermindering, recycling, minder watergebruik en CO2-emissie.

De beits producten van Wijzonol

Er is keuze uit Wijzonol buitenbeits en tuinbeits met een dekkende of transparante basis. De meest gebruikte beits is buitenbeits of tuinbeits, omdat houtwerk buiten meer bescherming nodig heeft. Denk hierbij aan houten schuttingen, tuinmeubelen, vlonders, terrassen, gevels en kozijnen. Het assortiment van Wijzonol beits bestaat uit dekkende tuinbeits, konserveergrond, transparante tuinbeits en kleurbeits. Alle Wijzonol beitsen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten en hebben een mooie afwerking zoals mat, eiglans en zijdeglans.

Verfproject met hout? Kies Wijzonol!

Wijzonol beits reguleert vocht en zorgt ervoor dat het door de verflaag heen kan, zónder de verf te beschadigen. Dit merk is dus een uitstekende keuze wanneer je houtwerk gaat verven en je wil dat het hout nog jarenlang mee gaat en mooi blijft. Dit komt mede door de grote toewijding en inzet van de mensen achter het merk, van de familie tot de wetenschappers die zich elke dag buigen over de verfsoorten van Wijzonol.

Lees hier hoe je je hout moet beitsen!

Kleuren en maten Wijzonol beits

Bij De Verfzaak kun je een kleur en inhoudsmaat kiezen die past bij jouw verfproject. De Wijzonol beits is verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder zwart, antraciet en grey wash. De inhoudsmaten zijn 0.75 liter, 1 liter en 2.5 liter. Heb je vragen over de toepassing van beits of hulp nodig bij de keuze? De medewerkers en klantenservice van De Verfzaak staan voor je klaar!