• Lorem ipsum

Riviera Maison

De kern van de aarde verwerkt in je woonruimte. Creëer het echte thuisgevoel met een van deze Riviera Maison behang prints.

Toon:
Toon:

Riviera Maison

De kern van de aarde verwerkt in je woonruimte. De collectie van BN Wallcoverings in samenwerking met Riviera Maison geeft je het gevoel van structuur en puurheid met ruwe materialen als behangprint. Creëer het echte thuisgevoel met een van deze Riviera Maison behang prints. Tip: het Riviera Maison behang past perfect bij zachte en houten meubels.

Riviera Maison is een woonmerk dat zich richt op het verkopen van interieurartikelen. Dit merk is zowel in binnen- als in buitenland actief en staat hier bekend om exclusiviteit, sfeer en service. Met trendy designs die warmte uitstralen sluit de behangcollectie van BN Wallcoverings en Riviera Maison naadloos aan bij deze pijlers.

De samenwerking tussen BN Wallcoverings en Riviera Maison bestaat sinds 2016. De ontwerpen zijn het resultaat van invloeden uit alle hoeken van de wereld. Materialen die in de natuur zijn ontstaan, en terugkomen in meubels en andere accessoires. Door deze materialen zal warmte in je huis een andere dimensie krijgen.

Bij De Verfzaak is BN Wallcoverings Riviera Maison behang verkrijgbaar in verschillende prints. Heb je vragen over deze Riviera Maison collectie? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij voorzien jou van relevante informatie zodat jij goed voorbereid kan gaan behangen met BN Wallcoverings Riviera Maison behang.