• Lorem ipsum

In de online shop van De Verfzaak vind je onze voorraad verf van de verschillende topmerken en alles wat daarbij komt kijken. Heb jij liever passend advies in één van onze verfwinkels en wil jij de kleuren van deze merken graag in het echt zien voordat je een aankoop doet? Dan ben je bij één van onze acht winkels aan het juiste adres. In deze verfwinkels staan onze specialisten voor je klaar om je van passend advies te voorzien én voor handige tips als je met een klus gaat beginnen. Een van deze winkels is De Verfzaak Eindhoven. Deze winkel is gespecialiseerd in verf en behang.

Bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Eindhoven is goed te bereiken met de auto én het openbaar vervoer. Dit is het adres:

Contactgegevens

Kanaaldijk Noord 1A
5613 DH Eindhoven
040-2444404
[email protected]
 

De Verfzaak ligt slechts een kilometer verwijderd van de Eindhovense ring en is daardoor prima te bereiken met de auto. Recht voor de deur heb je voldoende parkeergelegenheid.

Dé verfwinkel in Eindhoven

Past de door mij gekozen kleur wel echt bij mijn interieur? Is die muurverf geschikt voor buiten? Welke grondverf heb ik nodig voor mijn klus? Op al deze vragen vind je in De Verfzaak Eindhoven het antwoord. 

Dit zijn de openingstijden van De Verfzaak Eindhoven:

Openingstijden

 
Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Openbaar vervoer

De Verfzaak Eindhoven is goed per openbaar vervoer te bereiken. We adviseren je om met de trein naar station Eindhoven te reizen en daar buslijn 5 (‘t Hofke) te nemen en uit te stappen op halte DAF Museum. Van daaruit loop je in vier minuten naar De Verfzaak. De reis vanaf het station tot De Verfzaak neemt slechts tien minuten in beslag.

Online bestellingen ophalen

Wil je eventuele bezorgkosten vermijden of wil je graag advies inwinnen voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat? Haal je online bestelling dan op bij De Verfzaak Eindhoven. Kies bij het afrekenen van je product(en) voor de optie “afhalen in de winkel”. Hierna heb je de mogelijkheid om voor Eindhoven als bezorglocatie te kiezen.

Andere winkels van De Verfzaak

Naast De Verfzaak Eindhoven zijn er nog zeven andere filialen waar onze specialisten voor je klaar staan. Ben je benieuwd naar de openingstijden of ben je op zoek naar andere informatie? Klik hieronder dan op het juiste filiaal.

Klantenservice

Kies je toch voor een online bestelling, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Telefoonnummer:085 - 0406034

E-mail: [email protected]