• Lorem ipsum

Of het nu gaat om verf, laminaat of behang: in de online shop van De Verfzaak vind je altijd wat je zoekt. We hebben alle topmerken voor je verzameld zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw klus. Heb jij behoefte aan passend advies en wil je dat jouw vragen beantwoord worden door één van onze specialisten? Of zie jij jouw kleur verf liever in het echt voordat je hem koopt? Kom dan naar één van onze acht winkels. Een van deze winkels is Dols Storms De Verfzaak in Hoensbroek.   

Dé verfwinkel in Hoensbroek

Welke muurverf heb ik nodig voor de slaapkamer van mijn kind? Ik wil mijn houten bank een nieuwe beschermlaag geven. Welke beits moet ik daarvoor gebruiken? Op deze en alle andere vragen geven onze specialisten je een antwoord.

Dit zijn de openingstijden van De Verfzaak in Hoensbroek:

Openingstijden

 
Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

Onze verfwinkel in Hoensbroek is goed te bereiken met de auto én met het openbaar vervoer. Dit is het adres:

Contactgegevens

St Josephstraat 37
6431 XJ Hoensbroek
045-5215454
[email protected]
 

Vanaf de verbindingsweg N300 is het nog slechts 1.5 kilometer rijden naar de verfwinkel. Voor de deur heb je genoeg gelegenheid om je auto te parkeren.

Openbaar vervoer

De Verfzaak Hoensbroek is zoals gezegd goed te bereiken met het openbaar vervoer. We adviseren je om met de trein naar station Heerlen te reizen en daar op het busstation de bus richting Hoensbroek te pakken. Arriva lijn 40 brengt je in 12 minuten naar het busstation van Hoensbroek en vanaf daar is het maar een paar minuten lopen naar onze verfwinkel. 

Online bestellingen ophalen

Wil je eventuele bezorgkosten vermijden, of heb je toch nog een vraag voor één van onze specialisten voordat je echt aan de slag gaat? Kies er dan voor om je online bestelling in onze verfwinkel in Hoensbroek op te halen. Let goed op bij het afhandelen van je bestelling. Bij het afrekenen van je product(en) kies je voor “afhalen in de winkel”. Daarna heb je de mogelijkheid om Hoensbroek als afhaallocatie te selecteren. 

Onze andere verfwinkels

Hoensbroek is slechts één van onze acht locaties. Ben je benieuwd in welke steden we nog meer gevestigd zijn? Hieronder vind je een lijst van al onze filialen. Wanneer je verder klikt vind je de openingstijden en alle andere informatie over deze verfwinkels.

Klantenservice

Heb je een dringende vraag over de door jouw gekozen verf? Of wil je graag weten of we een bepaalde kleur voor je kunnen mengen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zo heb je binnen een mum van tijd een antwoord op je vraag. Voor specifieke vragen voor De Verfzaak Hoensbroek adviseren we je om contact op te nemen met dat filiaal. 

Algemene klantenservice
Telefoonnummer:085 - 0406034
E-mail: [email protected]

Gegevens Hoensbroek:
Telefoonnummer: 045 - 5215454
E-mail: [email protected]