• Lorem ipsum

Bij De Verfzaak kun je niet alleen terecht voor verschillende soorten verf van alle topmerken, maar ook op het gebied van behang en laminaat helpen we je verder. In de online webshop vind je kwalitatief hoogstaande producten en merken die door zowel de professionele schilders als fanatieke doe-het-zelvers worden gebruikt.

We kunnen het ons goed voorstellen dat je graag de door jou gekozen kleur verf eerst in het echt wil zien voordat je besluit om hem te kopen. Of dat je graag passend advies wil van een specialist voordat je echt aan de slag gaat. Dan is het goed om te weten dat we 8 verfwinkels hebben waar onze specialisten 6 dagen per week voor je klaar staan. Een van deze verfwinkels is Dols Storms De Verfzaak in Sittard.

Contactgegevens

Dr. Nolenslaan 149-B
6136 GM Sittard
046-4527932
[email protected]
 

Dé verfwinkel in Sittard

Voor al je klusvragen kun je terecht bij De Verfzaak Sittard. Samen met jou bekijken we bijvoorbeeld welke muurverf het beste geschikt is voor jouw slaapkamer, of welke beits je nodig hebt voor jouw houten tuinmeubel. Voor deze en alle andere vragen ben je bij de specialisten van De Verfzaak Sittard aan het juiste adres.

Dit zijn de openingstijden van De Verfzaak Sittard:

Openingstijden

 
Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

De Verfzaak Sittard ligt aan de rand van de stad en dat heeft als voordeel dat deze verfwinkel makkelijk te bereiken is per auto. Dit filiaal ligt slechts 600 meter van de N276 af en 4.7 kilometer van de A2.

Dit is het adres van de verfwinkel:

Dr. Nolenslaan 149-B
6136 GM Sittard

Openbaar vervoer

Wanneer je besluit om met het openbaar vervoer naar De Verfzaak Sittard te gaan adviseren we je om af te reizen naar station Sittard. Hier pak je Arriva bus 38 richting Nieuwstadt. Deze bus brengt je in 11 minuten naar bushalte Millenerweg. Van daaruit is het nog 4 minuten lopen naar onze verfwinkel.

Online bestellingen ophalen

Om eventuele bezorgkosten te vermijden of om extra advies in te winnen raden we je aan om je online bestelling in een van onze acht filialen te laten bezorgen. Op die manier kun je één van onze specialisten de laatste vragen stellen voordat je aan de gang gaat met jouw klus. Let wel op bij het afronden van je bestelling. Kies bij het afrekenen van je product(en) voor de optie “afhalen in de winkel”. Als je deze optie aanvinkt heb je de mogelijkheid om voor Sittard als afhaallocatie te kiezen. 

Andere verfwinkels van De Verfzaak

Zoals gezegd is De Verfzaak Sittard een van onze acht filialen. Ben je benieuwd naar de openingstijden van deze verfwinkels, of ben je op zoek naar andere informatie? Klik hieronder dan op de locatie van je keuze. 

Klantenservice

Kies je ervoor om je online bestelling thuis te laten bezorgen, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Telefoonnummer:085 - 0406034
E-mail: [email protected]

Heb je een specifieke vraag voor De Verfzaak Sittard? Bel dit filiaal dan via het onderstaande telefoonnummer?

Telefoonnummer: 046-4527932