• Lorem ipsum

Zoals je weet vind je in de online shop van De Verfzaak verschillende soorten verf van alle topmerken. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor behang en laminaat? We kunnen het ons overigens goed voorstellen dat je producten liever in het echt ziet voordat je besluit om tot een aankoop over te gaan, vooral als het gaat om de kleur van verf.

Dan is het goed om te weten dat we acht filialen hebben waar onze specialisten zes dagen (en in Venlo en Weert zelfs zeven!) per week voor je klaar staan om je van advies te voorzien en om je vragen te beantwoorden. Een van die acht verfwinkels is Backes & Boels De Verfzaak. 

Contactgegevens

Stalbergweg 131
5913 BL Venlo
077-3517071
[email protected]
 

Dé verfwinkel in Venlo

Voor alle vragen over jouw klus kun je terecht bij De Verfzaak Venlo. Denk aan vragen over de juiste muurverf, voorbereidingen voor een schilderklus en nog veel meer. Onze specialisten staan voor je klaar om je helpen om van jouw project een doorslaand succes te maken.

Dit zijn de openingstijden van De Verfzaak Venlo: 

Openingstijden

 
Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
Zondag11:00-16:00

Bereikbaarheid

De Verfzaak Venlo is zowel per auto als met het openbaar goed te bereiken. Onze verfwinkel ligt slechts 650 meter van de N271 af. Voor de deur zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Dit is het adres van De Verfzaak Venlo:

Stalbergweg 131
5913 BL Venlo

Openbaar vervoer

Ben je van plan om met het openbaar vervoer naar onze verfwinkel te komen? Dan adviseren we je om af te reizen naar station Venlo. Vanaf het station loop je in iets meer dan 10 minuten naar De Verfzaak. 

Online bestellingen ophalen

Wanneer je besluit om je online bestelling op te halen in De Verfzaak combineer je een paar voordelen met elkaar. Je vermijdt zo eventuele bezorgkosten én je hebt de mogelijkheid om één van onze specialisten nog even aan te schieten voordat je met jouw project aan de slag gaat. Vergeet niet om bij het afrekenen aan te geven dat je jouw bestelling op wil halen in één van onze verfwinkels. Kies bij het betalen voor “afhalen in de winkel”. Daarna heb je de mogelijkheid om Venlo als afhaallocatie te selecteren.

Andere winkels van De Verfzaak

Zoals je inmiddels weet zijn er acht filialen van De Verfzaak. Naast Venlo staan we in zeven verfwinkels voor je klaar. Ben je benieuwd in welke steden we te vinden zijn? Hieronder hebben we ze voor je verzameld. Klik op de locatie van jouw keuze voor de openingstijden en handige aanvullende informatie. 

Klantenservice

Kies je ervoor om je online bestelling thuis te laten bezorgen, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice:

Telefoonnummer:085 - 0406034
E-mail: [email protected]

Voor specifieke vragen aan De Verfzaak Venlo bel je het volgende telefoonnummer:Telefoonnummer:077 - 3517071