• Lorem ipsum

In de online shop van De Verfzaak vind je alles wat je nodig hebt om van jouw schilderklus een doorslaand succes te maken. Verder hebben we ook alles op het gebied van behang en laminaat. We kunnen het ons goed voorstellen dat je producten liever in het echt ziet voordat je besluit om ze te kopen, vooral als het gaat om de kleur van verf. Daarom is het goed om te weten dat we acht filialen van De Verfzaak hebben waar onze specialisten voor je klaar staan om je van passend advies te voorzien. Een van deze verfwinkel is Poell De Verfzaak Weert.

Contactgegevens

Roermondseweg 100
6004 AV Weert
0495-745916
[email protected]
 

Dé verfwinkel in Weert

Voor al jouw klusvragen kun je terecht bij De Verfzaak Weert. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste muurverf voor jouw project. Of over de voorbereidingen die getroffen moeten worden als je met een bepaalde soort verf aan de gang te gaan. 

Dit zijn de openingstijden van De Verfzaak Weert:

Openingstijden

 
Maandag08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag11:00-16:00

Bereikbaarheid

De Verfzaak Weert is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Ons filiaal ligt aan de rand van de stad recht aan de N280, de autoweg die Weert met Roermond verbindt. Voor de deur vind je voldoende parkeergelegenheid.

Dit is het adres van De Verfzaak Weert:

Roermondseweg 100
6004 AV Weert

Openbaar vervoer

Zoals gezegd is De Verfzaak Weert goed te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Weert en pak daar de bus (Arriva bus 73, Arriva Qliner 371) naar bushalte Nedermaaslaan. Vanaf die halte loop je in 9 minuten naar De Verfzaak. Reken voor de reis vanaf het station naar onze verfwinkel ongeveer 20 minuten.

Online bestellingen ophalen

Eventuele bezorgkosten vermijden én nog wat advies inwinnen voordat je met jouw project aan de slag gaat? Dan kan als je bij De Verfzaak Weert je online bestelling op komt halen. Vergeet dan bij het afrekenen niet om de juiste opties te selecteren. Bij het afrekenen kies je voor “afhalen in de winkel” en vervolgens selecteer je Weert als ophaallocatie. 

Andere winkels van De Verfzaak

In acht filialen staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen om van jouw klusproject iets moois te maken. Naast De Verfzaak Weert vind je ons dus ook nog in 7 andere steden. Welke dat zijn? Dat zie je in het lijstje hieronder. Klik op de plaats van jouw keuze en ontdek de openingstijden en andere handige informatie.

Klantenservice

Kies je ervoor om je online bestelling thuis te laten bezorgen, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Telefoonnummer:085 - 0406034
E-mail: [email protected]

Voor specifieke vragen voor De Verfzaak Weert bel je het volgende telefoonnummer:

Telefoonnummer: 0495 - 745916