• Lorem ipsum

Betonverf

Toon:
Toon:

Betonverf

Wat is betonverf eigenlijk?

Betonverf wordt gebruikt wanneer u een ondergrond van beton wilt gaan verven. Heeft u een saaie betonvloer in uw garage? Of wilt u een vloercoating gebruiken voor een gietvloer op een andere plaats in uw huis? Wat wilt u schilderen met betonverf? De mogelijkheden zijn groot, betonverf is er in veel verschillende kleuren. Daarom kunt u op een eenvoudige manier uw betonvloer een leuk kleurtje geven. Ga voor een mooie blauwe kleur, of wellicht vind u groen een mooiere kleur? De ruimte kunt u door het aanbrengen van betonverf helemaal naar uw eigen stijl maken. De sfeer van uw interieur wordt mede bepaald door de kleuren in de ruimte en met betonverf maakt u van een saaie betonnen ruimte, een leuke kleurige ruimte!

Betonverf online kopen

Heeft u al een leuke kleur gevonden voor uw betonnen ondergrond? Dan zal de keuze niet zo moeilijk zijn. Bekijk ons assortiment aan betonverf en kies de gewenste kleur uit. U besteld zeer eenvoudig en snel de betonverf die bij uw interieur past, waardoor u al heel snel aan de slag kunt gaan met uw verf! Heeft u de perfecte kleur betonverf nog niet gevonden? Geen enkel probleem. Dan kunt u ook rondneuzen in ons enorme assortiment, dan komt de juiste kleur vanzelf voorbij. Als u uw garage wilt aanpakken met betonverf, kunt u het beste kiezen voor speciale garage betonverf. Deze betonverf beschermt de vloer tegen bijvoorbeeld olie, benzine en zout dat van uw auto afkomt.

Werken met betonverf

Voordat u met betonverf aan de slag gaat, heeft u verschillende benodigdheden nodig, zoals reinigingsmiddel of schoonmaakmiddel, en zaagsel om op vetvlekken aan te brengen. Vervolgens verwijdert u alle stof en losse deeltjes, gebruik hiervoor gewoon een stofzuiger. Ook kan het handig zijn om de betonnen vloer nog even te schuren. Zeker bij een nieuwe betonnen vloer moet eigenlijk altijd geschuurd worden. Vervolgens gebruikt u een primer voor een goede hechting en dan kunt u de eerste laag betonverf aanbrengen! Let op: goed roeren is hierbij erg belangrijk!

Bekijk het assortiment op deverfzaak.nl en maak van uw betonnen vloer een prachtige vloer!