• Lorem ipsum

Vloerverf

Toon:
Toon:

Vloerverf

Vloerverf, hoe wordt dit gebruikt?

Vloerverf is er echt in alle soorten. Als je alleen al denkt aan hoeveel verschillende soorten vloeren er zijn, kun je je misschien voorstellen dat niet iedere vloerverf voor elke vloer gebruikt kan worden. Zo zijn er voor een garagevloer hele andere eisen dan voor de vloer in je woonkamer. En natuurlijk is een keukenvloer geen badkamervloer. En een vers gestorte betonnen vloer is ook heel anders dan een betonvloer of cementdekvloer die al wat ouder is. Maar toch zijn alle vloeren stuk voor stuk te verven met de juiste vloerverf. De Verfzaak biedt voor iedere vloersoort een goede vloerverf, zodat je zelfs jouw oude tegelvloer kunt verven!

Welke vloerverf heb je nodig?

Als je jouw vloer gaat behandelen met vloerverf, maar ook met bijv. betonverf, zijn er een paar aspecten waar je rekening mee moet houden. Allereerst is de toestand van de ondergrond erg belangrijk. Is deze schoon en vetvrij? Beschadigt, poreus of juist mooi egaal? Als de ondergrond beschadigd is, dan is een voorbehandeling wel gewenst. De vloerverf kan namelijk pas goed hechten als de ondergrond goed is behandeld. En je wil zeker dat de vloerverf goed hecht, want dan heb je jarenlang plezier van de vloerverf! Daarnaast moet je erover nadenken waar je de vloer voor gaat gebruiken. Een badkamer- of keukenvloer krijgt te maken met vocht, dus dan is het handig als de vloer vloeistofdicht is.

Nog meer handige informatie over vloerverf

De verf voor vloeren kenmerkt zich door de slijtvaste eigenschap. Dit maakt het mogelijk dat er veel op gelopen kan worden en dat de vloer veel gebruikt kan worden waarvoor het nodig is, zonder dat de kleur vervaagt en de vloer veel onderhoud behoeft. De verf moet tegen een stootje kunnen en de merken die De Verfzaak in het assortiment heeft, kunnen dat zeker. Voor advies over verschillende soorten verf voor vloeren, of andere verfbenodigdheden kun je altijd contact opnemen met de klantenservice!