Kunststof primer

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Op zoek naar een kunststof primer?

Ben je opzoek naar een kunststof primer? Dan ben jij bij de Verfzaak aan het juiste adres! Wij bieden jou diverse soorten kunststof primers aan van diverse merken en in verschillende hoeveelheden. Jij kan dus zelf kiezen voor welke jij wilt gaan. Wij bieden kunststof primers van onder andere de merken Sigma en Sikkens aan.

Waarom een kunststof primer?

Je gebruikt een primer als basis, voordat je jouw definitieve kleur aanbrengt op het oppervlak dat geverfd moet worden. Kunststof is over het algemeen een ondergrond waarop verf niet direct pakt. Dit materiaal heeft namelijk totaal geen zuiging en heeft ook een zeer gladde oppervlakte. Vandaar dat het zeer verstandig is om eerst een kunststof primer aan te brengen. Je wilt immers dat jouw verf dekt. Een kunststof primer zorgt er dus voor dat jouw verf gaat hechten.

Je kan de primer voor verschillende kunststof ondergronden gebruiken. Denk dan aan kunststof keukendeuren, kozijnen, schroten, rolluiken en ga zo maar door, maar ook voor pvc en polyester-ondergronden. Je kan deze primer dus gebruiken voor harde kunststoffen.

Het is van uiterst belang dat je eerst een primer gebruikt voordat je definitief gaat verven. Zo voorkom je namelijk dat de verf niet hecht. Je wilt natuurlijk een mooi en strak resultaat, gebruik daarom dan ook eerst een goede primer.

Je besteld jouw kunststof primer eenvoudig bij de Verfzaak

Bij de Verfzaak vind je een uitgebreid assortiment aan kunststof primers. Er zijn diverse merken verkrijgbaar. Het is maar net waar jouw voorkeur van een kunststof primer naar uit gaat. Heb je een vraag over het gebruik van een kunststof primer of over een van onze andere producten zoals grondverf of voorstrijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te adviseren waar dat nodig is.

Ontdek nu de kunststof primer bij de Verfzaak en jouw schilderwerk zal schitterend worden!

 1. Devetaal Multiprimer Express
  Devetaal Multiprimer Express
  Vanaf
  Zo laag als € 16,48
 2. Devetop Universele Hechtprimer
  Devetop Universele Hechtprimer
  Vanaf
  Zo laag als € 9,56
 3. Multiprimer Rapid
  Multiprimer Rapid
  Vanaf
  Zo laag als € 37,20
 4. AQUA Hechtprimer
  AQUA Hechtprimer
  Vanaf
  Zo laag als € 40,48
 5. Südwest All-Grund K51 Grondverf
  Südwest All-Grund K51 Grondverf
  Vanaf
  Zo laag als € 18,07
 6. Südwest All-Grund Spray 400 ml
  Südwest All-Grund Spray 400 ml
  Speciale prijs € 13,46 Normale prijs € 14,95
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren