Houtverf op terpentinebasis

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Houtverf op terpentinebasis is dé keuze voor buiten

Voor buitengebruik is het verstandig om te kiezen voor een houtverf op terpentinebasis. Deze lak dekt beter dan houtverf op waterbasis door het gebruik van olie. Dit zorgt ook voor een mooie hoogglans die niet haalbaar is op waterbasis. De droogtijd is daarentegen wel langer, maar dit zorgt ook dat de onervaren schilder meer tijd heeft om de lak te corrigeren. Houtverf op terpentinebasis is bedoeld om buitenwerk te beschermen tegen vocht en een hoge kwaliteit afwerking te creëren.

De voordelen van houtverf op terpentinebasis

Heb je projecten buitenshuis, zoals het schilderen van de kozijnen, schutting of tuinhuis, is houtverf op terpentinebasis de juiste keuze. Deze verf kan schadelijk zijn voor de gezondheid en wordt op die reden niet meer binnen gebruikt. Buiten kan deze verf echter vele malen beter uit de lak komen dan houtverf op waterbasis. Je kunt een veel mooiere glans bereiken, en deze verf is veel duurzamer dan de verf op waterbasis. Houtverf op terpentinebasis blijft dus langer mooi en bestand tegen de elementen. De voordelen van houtverf op terpentinebasis zijn talrijk, hieronder een kleine selectie van de meest belangrijke eigenschappen;

 • Beschermt het houtwerk
 • Hoogglans lakken
 • Langere correctietijd

De mooiste afwerking

Dat je een zo mooi mogelijk resultaat wilt is vanzelfsprekend. Met de selectie houtverf op terpentinebasis die we aanbieden heb je een stabiele basis voor het project. Maak uw buren jaloers met de gloednieuwe en prachtige afwerking van de kozijnen door gebruik te maken van onze houtverf op terpentinebasis. Tref de juiste voorbereidingen en u voorkomt dat de verf afbladdert of bubbels vertoont. Je kunt in de webshop eenvoudig een kleur kiezen aan de hand van een bekende kleurcode of gebruik maken van de kleurkiezer. Je kiest eenvoudig een bereik in het kleurfilter en kunt daarna houtverf op terpentinebasis uit de verschillende tinten kiezen. Wacht niet langer en probeer het nu uit.

Filter
Winkelmogelijkheden
 1. Devetaal 4-SB Hoogglans
  Devetaal 4-SB Hoogglans
  Vanaf
  Zo laag als € 21,12
 2. Devetaal PU Glans
  Devetaal PU Glans
  Vanaf
  Zo laag als € 21,96
 3. Devetaal PU Zijdeglans
  Devetaal PU Zijdeglans
  Vanaf
  Zo laag als € 21,12
 4. Devetaal PU-V Mat
  Devetaal PU-V Mat
  Vanaf
  Zo laag als € 21,12
 5. Drostal DB Zijdeglans
  Drostal DB Zijdeglans
  Vanaf
  Zo laag als € 17,73
 6. Drostal SV SB
  Drostal SV SB
  Vanaf
  Zo laag als € 17,73
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren