Jachtlak

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Jachtlak

Jachtlak, ook wel bootlak genoemd, gebruik je op jouw jacht of boot. Met jachtlak kan je jouw boot een mooie kleur geven en weer een frisse uitstraling geven. Jachtlak wordt gebruikt op de gedeeltes van jouw boot of jacht bovenwater. Antifouling coating wordt gebruikt voor de gedeeltes onderwater, omdat dit over een aangroeiwerende werking beschikt.

Waarom jachtlak gebruiken op uw boot?

Bootlak wordt gebruikt op boten en jachten, omdat het erg slijtvast is en ontworpen is om op het water te blijven hechten tegen jouw boot of jacht. De jachtlak is slijt- en krasbestendig en heeft een UV-filter, waardoor jouw boot niet zomaar verkleurt. Belangrijk om te weten is waar je je jachtlak op bevestigd:

  • Houten jacht: Met een houten jacht of boot moet je ervoor zorgen dat je jachtlak koopt wat geschikt is voor hout. Dit houdt in dat de lak goed op de hout laag moet kunnen hechten. Je kan voor een betere hechting zorgen, door het hout schoon te maken, op te schuren en daarna vetvrij te maken.
  • Polyester/kunststof jacht: Is jouw boot niet van hout, maar van kunststof of andere kunstmatige matierialen, dan is het gebruik van speciale jachtlak hiervoor aan te raden. Deze kan je zowel in een matte als hoogglans variant aanvragen en is op dezelfde manier aan te brengen als op hout materiaal.

Beide laksoorten kan je aanbrengen met een kwast, roller of spuitapparatuur. Voor spuitapparatuur is vaak wel een lakverdunner nodig.

Jachtlak bestellen bij de Verfzaak

Na het aanbrengen van de jachtlak, zal jouw boot weer glanzen. Daarnaast zorgt het ook voor de juiste beschermen en zal jouw boot tegen het water kunnen. Heb je nu ook meubels in jouw boot staan, die van hout zijn gemaakt en die geschilderd moeten worden? Verfzaak heeft ook andere verfsoorten zoals muurverf en metaalverf die door verschillende verfartikelen zijn aan te brengen. Hierdoor zal je nooit uitgeverfd raken. Bestel makkelijk jachtlak of verf op deverfzaak.nl of kom langs in een van onze filialen om advies op maat te krijgen.

Opzoek naar Jachtlak? Bestel snel op Verfzaak.nl!

  1. Revi Yachtlak
    Revi Yachtlak
    Vanaf
    Zo laag als € 11,14
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren