• Lorem ipsum

Sigma Lakverf Binnen

Toon:
Sigma S2U Nova Satin
Sigma S2U Nova Satin
Deze zijdeglanslak voor binnen is geurloos en kleurvast. Deze lak op waterbasis is daarnaast kras- en slijtvast en is beschikbaar in veel verschillende kleuren.
  €78,95€49,34
  Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
  Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin
  Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin, de traplak voor binnen. Maak je trap bestendig tegen krassen en slijtage met de Sigma Traplak.
   €78,95€49,34
   Sigma S2U Nova Matt
   Sigma S2U Nova Matt
   Sigma S2U Nova Matt, de hoogwaardige watergedragen, matte lakverf. De lakverf is bestand tegen krassen en vuil en geschikt voor binnen gebruik,
    €78,95€49,34
    Sigma S2U Nova Gloss
    Sigma S2U Nova Gloss
    Sigma S2U Nova Gloss is een kleurvaste hoogglanslak. S2U Nova Gloss kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De hoogglanslak op waterbasis werkt goed op ondergronden van hout en metaal.
     €78,95€49,34
     Sigma S2U Nova Semi-Gloss
     Sigma S2U Nova Semi-Gloss
     Sigma S2U Nova Semi-Gloss, de lakverf om je houten meubels binnen te beschermen. Droogt ook snel, waardoor je snel klaar bent.
      €78,95€49,34
      Sigma S2U Nova Spray Gloss
      Sigma S2U Nova Spray Gloss
      Sigma Nova Spray Gloss is een hoogwaardige, water gedragen, hoogglanzende spuitlakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat.
       €176,16€110,10
       Sigma Torno Satin
       Sigma Torno Satin
       Sigma Torno Satin is een watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie.
        €78,95€49,34
        Sigma Torno Semi-Gloss
        Sigma Torno Semi-Gloss
        Sigma Torno Semi-Gloss is een watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie.
         €78,95€49,34
         Toon:

         Sigma Lakverf Binnen

         Wanneer je een grote of juiste en kleine verfklus in de planning hebt staan, ben je in de online webshop én in de filialen van De Verfzaak aan het juiste adres om gericht verf te kopen. Het assortiment is enorm uitgebreid en dat betekent dat er voor elke ondergrond en voor elke situatie beschikbaar is die perfect aansluit op jouw klus. Het kan best lastig zijn om de juiste verf uit te zoeken voor jouw project, simpelweg omdat er zoveel keus is. 

         Ben je van plan om binnen de rollers en kwasten ter hand te gaan nemen? Overweeg dan eens om voor Sigma binnenverf te kiezen. Binnenverf van Sigma is van uitzonderlijke kwaliteit en biedt je volop mogelijkheden om van jouw verfklus een succes te maken.

         Wat is binnenverf van Sigma?

         Grote verfmerken zoals Sigma produceren en ontwikkelen natuurlijk veel meer dan één of twee soorten verf. Het assortiment van Sigma is ongelooflijk uitgebreid en dat is goed nieuws voor ons, de professionele schilders en de doe-het-zelvers. Als je op zoek gaat naar binnenverf van Sigma dan loop je dus tegen een flinke voorraad verf aan waar je uit kunt kiezen.

         Lak voor binnen van Sigma is dus geschikt voor binnen, maar dat betekent niet dat je zomaar lukraak een emmer verf kunt kopen en aan de slag kunt gaan. Het is belangrijk om goed in beeld te krijgen wat je precies nodig hebt. Een groot gedeelte wordt bepaald door de ondergrond. De ondergrond is eigenlijk de sleutel tot succes omdat je uiteraard op zoek bent naar verf die perfect hecht aan de ondergrond. Met andere woorden: er zijn veel verschillende soorten binnenverf van Sigma en nu is het aan jou om de juiste variant te vinden voor jouw klus. Heb je de behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice?

         Binnenverf.. of toch buitenverf? 

         Als je in en om het huis al vaker hebt geschilderd is de kans groot dat je in de schuur nog één of meerdere potten of emmers verf hebt staan. Verf kan immers worden bewaard en dan is de verleiding uiteraard groot om je eigen voorraad aan te spreken als je weer aan de slag gaat. Zo is er de kans dat je nog een halve emmer muurverf voor buiten hebt liggen en er over aan het denken bent om deze verf te gebruiken voor je project binnenshuis.

         Maar is dat wel slim? We adviseren je om dit niet te doen. De ‘sport’ van verven schuilt vooral in het vinden van de perfecte verf voor jouw ondergrond en de ruimte. Verf voor buiten beschikt over hele andere eigenschappen dan verf van binnen. 

         Zo moet verf voor buiten weerstand kunnen bieden aan de bedreigingen van het typische Nederlandse klimaat, terwijl binnenverf juist weer kras- en slijtvast moet zijn en vooral goed weerstand moet kunnen bieden aan huidvet. Aanraking met de mens is namelijk een regelrechte bedreiging voor verf. Denk bijvoorbeeld alleen al aan trapleuningen. Die worden meermaals per dag aangeraakt en dan is het wel zo fijn dat de verf na een jaar ook nog mooi oogt.

         Soorten binnenverf

         Zoals je hebt kunnen lezen is het dus belangrijk om de verf goed aan te laten sluiten op de ondergrond. Met andere woorden: houtverf voor hout en verf die geschikt is voor steen voor de muren. Het assortiment binnenverf van Sigma is in de online shop van De Verfzaak wellicht veel groter dan je zou verwachten. Dat betekent dat er voor jouw klus zeker verf beschikbaar is, maar dat je wel nog een weloverwogen keuze moet maken. Om je te laten zien hoe veelzijdig het assortiment van Sigma is, hebben we hieronder enkele voorbeelden voor je verzameld.

         Sigma Sigmatex Superlatex Matt → Watergedragen, universele muurverf voor binnen én buiten

         Sigma Multiprimer Rapid → Sneldrogende primer op terpentinebasis

         Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin → Anti-slip, kras- en slijtvaste binnenlak voor het afwerken van trappen

         Meer over Sigma

         Sigma is al jaren één van de autoriteiten op het gebied van verf. Dit Nederlandse merk weet een enorme hoeveelheid aan ervaring te koppelen aan een niet te stillen honger naar nieuwe verfsoorten en innovatie. Sigma Coatings vond in 1972 het levenslicht, maar de geschiedenis van dit bedrijf is zelfs terug te leiden tot 1722 toen in de Zaanstreek ‘Pieter Schoen’ werd opgericht. 

         Sigma heeft de eeuwen dus overleefd en is er steeds in geslaagd om boven het maaiveld uit te blijven steken. Dit heeft in een ongelooflijk ruim assortiment geresulteerd. Tegenwoordig maakt Sigma Coatings deel uit van het Amerikaanse PPG Industries. 

         Passend advies van De Verfzaak

         Wellicht ben je aan het overwegen om Sigma binnenverf te kopen voor jouw volgende klus. We kunnen het ons goed voorstellen dat je nog met enkele vragen zit waarop je graag het antwoord wil weten voordat je met de juiste mindset kunt gaan klussen. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals:

         • Hoeveel liter binnenverf van Sigma heb ik nodig?
         • Heb ik grondverf nodig?
         • Kan ik het beste een roller of een kwast gebruiken?

         Voor al deze vragen en al die andere aan verf gerelateerde vragen ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Bezoek bijvoorbeeld één van onze filialen. Op die manier ben je in de gelegenheid om kennis in te winnen én om gericht verf te kopen. Ben je van plan om jouw verf online te kopen in de online shop van De Verfzaak, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bel ons even of een stuur een mail met je vragen.