• Lorem ipsum

Sigma Lakverf Buiten

Toon:
Sigma S2U Satin
Sigma S2U Satin
Sigma S2U Satin is een zijdeglanzende lakverf, speciaal voor buiten. Het product heeft een goede koudedroging, is kras- en slijtvast en is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk.
  €83,50€52,19
  Sigma S2U Allure Gloss
  Sigma S2U Allure Gloss
  Sigma S2U Allure Gloss is een hoogwaardige hoogglanslak voor buiten. Deze lak op terpentine basis is in alle kleuren verkrijgbaar, is kras en slijtvast , goed dekkend en gaat tot wel 10 jaar mee!
   €96,95€60,59
   Sigma S2U Gloss
   Sigma S2U Gloss
   De S2U Gloss van Sigma is een hoogglanslak op terpentinebasis. Dit product kan op ondergronden van hout en metaal worden gebruikt, zowel binnen als buiten. Het product is zeer duurzaam en de glans blijft lang behouden.
    €83,50€52,19
    Sigma Schakelverf Semi-Gloss
    Sigma Schakelverf Semi-Gloss
    Sigma Schakelverf Semi-Gloss is een halfglanzende verf. Dit product heeft een volwaardig één-pot systeem. Het is daarom een uitstekende keuze voor renovatieklussen, maar kan ook gebruikt worden in een meerjarensysteem.
     €67,95€42,47
     Sigma S2U Allure Satin
     Sigma S2U Allure Satin
     Sigma S2U Allure Satin is een zijdeglanslak die zorgt voor een uitstekende glans- en kleurbehoud. Dit product is eenvoudig te verwerken, het hele jaar door. S2U Allure Satin dekt zeer goed, is makkelijk reinigbaar en is kras vast.
      €96,95€60,59
      Sigma S2U Semi-Gloss
      Sigma S2U Semi-Gloss
      Aan het twijfelen tussen zijdeglans en hoogglans? Niet nodig! Sigma S2U Semi-Gloss is een lak die precies tussen zijdeglans en hoogglans in zit.
       €83,50€52,19
       Sigma Rapid Satin
       Sigma Rapid Satin
       Sigma Rapid Satin is een zijdeglanslak. Deze hoogwaardige lak is sneldrogend en wordt gebruikt voor de behandeling van hout. Dit product is op terpentinebasis, is snel droog en kan buiten toegepast worden.
        €85,95€55,87
        Sigma Rapid Gloss
        Sigma Rapid Gloss
        Sigma Rapid Gloss kost hetzelfde als de S2U Gloss, maar droogt vele malen sneller, waardoor de kans op verregenen of het inwaaien van stof in de natte verf wordt geminimaliseerd. dus na het schilderen snel de deuren of ramen sluiten! 2 lagen in 1 dag, dat
         €85,95€55,59
         Sigma Schakelverf Satin
         Sigma Schakelverf Satin
         Sigma Schakelverf Satin is een grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten.
          €67,95€44,17
          Sigma Torno Satin
          Sigma Torno Satin
          Sigma Torno Satin is een watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie.
           €78,95€49,34
           Sigma Torno Semi-Gloss
           Sigma Torno Semi-Gloss
           Sigma Torno Semi-Gloss is een watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie.
            €78,95€49,34
            Toon:

            Sigma Lakverf Buiten

            In de online shop van De Verfzaak vind je veel verschillende soorten verf. Wanneer je een klus in de planning hebt staan is er dus altijd wel een verfsoort beschikbaar die precies past bij wat jij voor ogen hebt. Het uitgebreide assortiment van De Verfzaak biedt je alle mogelijkheden om van jouw klus een succes te maken. 

            Zo heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor de absolute topmerken op het gebied van binnen- en buitenverf. Heb je rondom je huis een project in de planning staan? Overweeg dan eens om Sigma buitenverf te gebruiken. 

            Verf van Sigma is van absolute topkwaliteit en het assortiment, dat je uiteraard terugvindt in de online shop van De Verfzaak, is erg uitgebreid zodat je voor elke ondergrond de perfecte verf uit kunt kiezen. Ben je benieuwd wat Sigma allemaal voor je in petto heeft? lees dan snel verder!

            Wat is Sigma buitenverf?

            Het zal geen verrassing voor je zijn dat buitenverf van Sigma verf is die je buiten aanbrengt. Wellicht heb je weinig ervaring met schilderen en dan is het fijn om te weten dat je veel verschillende soorten verf in kunt slaan voor jouw klus. De ondergrond speelt hierbij een belangrijke rol. Topfabrikanten zoals Sigma settelen niet voor één buitenverf, maar specialiseren zich steeds verder zodat ze voor elke ondergrond en elke situatie een topverf hebben.

            Maar is dat dan echt nodig, verf specifiek voor buiten? Als je nog een emmer binnenverf van Sigma hebt liggen, dan is de verleiding aanwezig om die te gebruiken voor je buitenproject, maar we raden je echt af om dit te doen. Verf voor buiten heeft namelijk specifieke kwaliteiten die je nodig hebt om een goed resultaat neer te zetten.

            Verf voor buiten vs verf voor binnen

            Wat zijn die kwaliteiten dan en zijn ze echt zo belangrijk? Deze vraag kunnen we met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. De belangrijkste voorwaarde waaraan een topverf voor buiten aan moet voldoen is weerstand kunnen bieden tegen het typische Nederlandse klimaat. Bij Nederland denk je dan al snel aan regen, sneeuw en wind, maar daar hoort ook hitte en veel zon bij. Kortom, de verf krijg te maken met ongelooflijk veel bedreigingen van buitenaf en moet daar dus tegen kunnen.

            De buitenverf van Sigma is hier uitermate voor geschikt en zal dus niet bezwijken onder die bedreigingen. Wat minder goede verf of verf die vooral voor binnen wordt gebruikt zal snel verkleuren en veel eerder aan vervanging toe zijn dan kwaliteitsverf van Sigma.

            Verschillende soorten

             Als je de knoop hebt doorgehakt en voor buitenverf van Sigma gaat, heb je daarna nog een knoop die doorgehakt moet worden. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen heb je de keuze uit veel verschillende varianten waardoor het wellicht lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. De ondergrond speelt hierbij veruit de belangrijkste rol. 

            Je wil immers bewerkstelligen dat de verf zo goed mogelijk hecht aan de ondergrond en dat lukt zeker als je een buitenlak van Sigma kiest die geschikt is voor jouw ondergrond. Om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is, is het aan te raden om online eens door het assortiment van Sigma heen te wandelen of een filiaal van De Verfzaak te bezoeken. 

            Hieronder hebben we drie varianten voor je op een rijtje gezet zodat je kunt zien dat er wel degelijk verschillen zijn tussen de soorten buitenverf die Sigma voor je heeft ontwikkeld. 

            Sigma S2U Allure Gloss → Hoogwaardige hoogglanslak op terpentinebasis voor hout

            Sigma Sigmatex Superlatex Matt → Hoogwaardige matte muurverf voor binnen en buiten

            Sigma Multiprimer Aqua → Watergedragen grondverf voor staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen

            Meer over Sigma

            Wanneer je op zoek bent naar verf van de allerbeste kwaliteit is het slim om Sigma te overwegen. Dat Sigma een ervaringsdeskundige is op het gebied van verf mag met recht een understatement worden genoemd. Sigma Coatings vond het levenslicht in 1972, maar de geschiedenis van dit bedrijf gaat veel verder en is terug te leiden tot 1722. Sigma, dat tegenwoordig deel uitmaakt van het Amerikaanse PPG Industries, weet eeuwen aan ervaring te combineren met een niet te stillen honger naar vernieuwing. Dit zorgt ervoor dat Sigma het assortiment steeds weer weet te vernieuwen met nieuwe soorten verf waar je ongelooflijk goede resultaten mee bereikt.

            Passend advies van De Verfzaak

            Als je besloten hebt om met buitenlak van Sigma aan de gang te gaan is de eerste stap gezet. We kunnen het ons goed voorstellen dat er tijdens de aanloop naar jouw klus enkele vragen bij je naar boven komen waarop je het antwoord graag zou willen weten voordat je met de juiste mindset aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals:

            • Hoeveel liter buitenverf heb ik nodig?
            • Heb ik grondverf nodig voor de verf van Sigma die ik voor ogen heb?
            • Welke verf past het beste bij mijn klus?

            Bij de specialisten van De Verfzaak ben je met die vragen aan het juiste adres. bezoek bijvoorbeeld één van onze filialen. Zo ben je in staat om twee vliegen in één klap te slaan. Je kunt zo gericht je verf kopen én je vragen laten beantwoorden. Ben je van plan om jouw aankopen online te doen in de webshop van De Verfzaak, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Mail of bel onze klantenservice dan even! We helpen je graag verder.