• Lorem ipsum

Kunststofverf

Toon:
Geen producten gevonden...

Kunststofverf

Kunststof verf

Kunststof verf is uitermate geschikt voor het verven van verschillende kunststof producten zoals kozijnen, meubels, bloempotten en deuren. Kunststof kozijnen worden vaak gekozen omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Echter is het nadeel dat je deze kozijnen niet zomaar kunt verven met verf. Hiervoor is speciale kunststof verf nodig. Maar waar moet u allemaal op letten?

Kunststof verf tips

Door onze ervaring van verschillende type en soorten verf, hebben wij voor u een aantal tips opgesomd om kunststof verf op de juiste manier te gebruiken op uw kunststof producten

  • Begin niet direct uw kunststof verf te gebruiken, maar begin met het reinigen en ontvetten van uw kunststof product. Met een schuurpapiertje (fijne korrel), schuurt u kleine krasjes in uw kunststof product. Door de krasjes in het kunststof product, krijgt de kunststof verf een betere hechting met het product.
  • Na het schuren moet het stof verwijderd worden. Dit kun je simpel doen met water. Na het afdrogen van uw kunststof product is het belangrijk om een hechtprimer aan te brengen wat geschikt is voor kunststof. Door het aanbrengen van de primer, kan er later de kunststof verf beter op aangebracht worden en zal deze optimaal hechten.
  • Nadat het schuren is voltooid en de hechtprimer is aangebracht, moet u het kunststof product laten drogen. Nadat het goed droog is plak je het product af met afdekfolie of afplaktape en kunt u beginnen met schilderen. Vooral bij kunststof kozijnen is het belangrijk dat de rubbers niet vies worden met verf, omdat de rubbers de ramen luchtdicht maken.

Kunststof verf kopen bij de Verfzaak

Bij ons bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar kunststof verf. Ook andere verf () zoals krijtverf, muurverf en nog veel meer haalt u bij de Verfzaak. Wij helpen u met uw keuze en geven u deskundig advies. Daarnaast hebben wij verschillende vestigingen waardoor u altijd langs kan komen in een van onze verzaken.

Opzoek naar kunststof verf of andere benodigdheden ? Bestel snel op Verfzaak.nl!