Metaalverf op terpetinebasis

Laat je hekwerk er weer als nieuw uitzien met metaalverf op terpentinebasis

De tuinprojecten worden weer in gang gezet zodra het eerste lenteweer om de hoek komt kijken. Schilderwerk is daar in veel gevallen een onderdeel van. Voor het metaal is een metaalverf op terpentinebasis het meest geschikt. Indien je kiest voor lichte kleuren zoals wit, raden wij aan een metaalverf op waterbasis te gebruiken omdat deze minder verkleurt dan een metaalverf op terpentinebasis. Dit komt door de oliën die gebruikt worden door een verf met oplosmiddel.

Toepassingen voor metaalverf op terpentinebasis

Metaalverf op terpentinebasis is niet voor iedere metaaltoepassing geschikt. Deze verf is namelijk niet bestand tegen hoge temperaturen en kan dus niet gebruikt worden voor het schilderen van de radiator. Gebruik hiervoor een radiatorverf om te voorkomen dat de metaalverf afbladdert. Voor tuinhekken, lampen en andere metalen ornamenten is het geen probleem om deze met metaalverf op terpentinebasis te bewerken. Je metaalwerk ziet er binnen de kortste keren weer als nieuw uit door een simpele lik verf. Heb je een metalen bureau die je een nieuwe uitstraling wil geven is dit ook geen probleem. Gebruik metaalverf op terpentinebasis voor;

  • Hekwerk
  • Lantaarns
  • Tuinmeubels

Met metaalverf op terpentinebasis komen uw projecten goed uit de verf

De Verfzaak kiest met zorg de beste verf en lakken. Zo ben je er zeker van dat je een duurzaam product van de hoogste kwaliteit in huis haalt. De metaalverf op terpentinebasis droogt langzamer dan metaalverf op waterbasis. Hierdoor heb je meer tijd om eventuele foutjes te corrigeren en een schitterend eindresultaat neer te zetten. Met gebruik van de juiste metaalprimer behaal je een nog beter resultaat dan wanneer je direct op kaal metaal schildert met metaalverf op terpentinebasis. Hiermee verleng je dus de levensduur van de lakwerk. Mooi weer dit weekend? Bestel je benodigdheden online en de bestelling wordt de volgende dag thuisbezorgd.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.