Metaalverf

Bescherm uw metaalwerk op de juiste manier met metaalverf op waterbasis

Wanneer je van plan bent je metaalwerk opnieuw te schilderen is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. De juiste metaalverf op waterbasis bijvoorbeeld. Is de reden dat je het metaal opnieuw schildert bijvoorbeeld roestvorming? Dan is het noodzaak deze roest eerst volledig te verwijderen. Hierna dient het oppervlakte schoongemaakt te worden voordat je hier overheen schildert. Bij non-ferro metalen zoals aluminium, koper en lood, is een grondlaag met primer aan te raden voordat je met metaalverf op waterbasis aan de slag gaat.

Voordelen van metaalverf op waterbasis

Metaalverf op waterbasis beschermt metalen uitstekend tegen vocht en daarmee ook roest. Deze verf is over het algemeen wat prijziger dan bijvoorbeeld houtverf op waterbasis. Toch is dit meer afhankelijk van het aantal vierkante meter die je te beschilderen hebt dan de prijs per pot. De kwaliteit van de metaalverf op waterbasis is essentieel. Het laatste waar je op zit te wachten is dat de verf binnen afzienbare tijd begint af te bladderen en je het hele project opnieuw moet doen. Hierbij maakt de juiste voorbereiding een wereld van verschil.

  • Schuur het metaal helemaal op.
  • Verwijder eventuele roest of oude verf.
  • Breng indien nodig een grondlaag aan.
  • Begin met het aanbrengen van de metaalverf op waterbasis.
  • Verf van binnen naar buiten en zorg dat u de randen als laatste doet.

Begin uw project met metaalverf op waterbasis

Projecten die metaalwerk bevatten lijken in eerste instantie vaak intimiderend. Dit hoeft niet het geval te zijn met de metaalverf op waterbasis die de Verfzaak aanbiedt. Bewezen merken prijken in de webshop en staan klaar om je het werk praktisch uit handen te nemen. Schuif dit dus niet langer voor je uit, bestel de benodigde metaalverf op waterbasis in de webshop en je bent morgen al klaar om te beginnen.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.