• Lorem ipsum

Roze muurverf

Toon:
Flexa Strak op de muur Muurverf - Mat - 2,5 liter - Oudroze
Flexa Strak op de muur Muurverf - Mat - 2,5 liter - Oudroze
Flexa Strak op de Muur Muurverf is een matte, goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen, uitermate geschikt voor muren en plafonds, badkamers en keukens.
  €43,49€28,27
  Flexa Easycare Muurverf Keuken Mat - Oudroze - 1 liter
  Flexa Easycare Muurverf Keuken Mat - Oudroze - 1 liter
  Flexa Easycare Muurverf Keuken Mat is een matte binnenmuurverf speciaal voor je keuken.
   €25,49€22,94
   Flexa Easycare Muurverf Mat - Oudroze - 2,5 liter
   Flexa Easycare Muurverf Mat - Oudroze - 2,5 liter
   Flexa Easycare Muurverf Mat Oudroze is een matte muurverf voor binnen.
    €46,99€42,29
    Toon:

    Roze muurverf

    Roze is niet alleen een zeer geliefde kleur voor de babykamer, ook in de woonkamer, keuken of buiten is roze een kleur die warmte, energie en liefde uitstraalt. De kleur roze dankt zijn naam aan het Franse woord ‘rose’ wat roos betekent. Evenals de kleur roze staat de roos onder andere voor liefde, vreugde, reinheid en volmaaktheid. Met roze muurverf in je huis creëer je dan ook een volmaakte ontspannen en warme sfeer.

    Roze muurverf op zich heeft niet een specifiek Ral-nummer. Dit komt omdat er verschillende varianten zijn. Ga je bijvoorbeeld voor de oudroze muurverf met RAL-3014 voor een ouderwetse uitstraling of liever voor de licht roze muurverf RAL-3015 voor een meer eigentijds design? Het is verstandig vooraf de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

    Combineren met andere kleuren

    Roze is een kleur die erg goed past bij neutrale en pastelkleurige tinten. Deze laten het warme karakter van de kleur namelijk mooi tot uiting komen. Ook zwart zorgt ervoor dat de kleur mooi afsteekt zonder zijn waarde te verliezen. Felle tonen van kleuren zoals rood, oranje en marineblauw zullen de kleur echter overheersen. Voor roze is er altijd een geschikte muurverf

    Roze muurverf laten mengen bij De Verfzaak

    Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van roze muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

    Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele van je vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze filialen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.