• Lorem ipsum

Vergrijsd groen muurverf

Toon:
Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Tranquil Dawn - 2,5 liter
Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Tranquil Dawn - 2,5 liter
Topklasse doe-het-zelf
  • Geschikt voor binnen
  • Extra matte muurverf
  • Goed reinigbaar
55,49 36,07
Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Grijsgroen
Sikkens Binnenmuurverf Mat - 2,5 liter Grijsgroen
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen
  • Matte muurverf
  • Uitstekend reinigbaar
63,49 41,95
Toon:

Vergrijsd groen muurverf

Zoals de naam al doet vermoeden is de vergrijsde groene muurverf een groene verf met een vleugje grijs. Dit maakt de kleur rustiger en krijgt daardoor meer karakter. Het fijne aan deze kleur is dat hij zowel in het licht als in het donker z’n kleur behoudt en is hierdoor de populairste keuze onder de groene kleuren.

Het officiële RAL-nummer voor vergrijsd groene muurverf is RAL-7009. Let wel op dat er verschillende tinten vergrijsd groen zijn, afhankelijk van de hoeveelheid grijs die wordt toegevoegd. Ga je meer richting groen of liever wat grijzer? Het is verstandig vooraf de verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Combineren met andere kleuren

De vergrijsd groene muurverf is een moderne kleur van zichzelf en zorgt voor een rustgevende oase. Wil je een klassiek karakter in je woning? Combineer deze kleur dan met natuurlijke tinten zoals bruin en beige. Een combinatie met wit en licht hout zorgt juist weer voor een Scandinavische sfeer. Ook voor de babykamer is deze kleur zeer geschikt. Samen met baby roze of babyblauw geeft het wel een duidelijke jongens- of meisjeskamer weer maar met een neutraal karakter.

Vergrijsd groene muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren voor je in de juiste muurverf. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van vergrijsd groene muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze fysieke filialen. Onze verfspecialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.