• Lorem ipsum

Sikkens Muurverf - Pathé actie

Ontvang een Pathé voucher bij aankoop van een 10 liter Sikkens muurverf. Bekijk hieronder de complete actievoorwaarden!

Toon:
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer matte, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. Ook schrobvast. Hierdoor is de verf ideaal geschikt voor ruimtes met veel invallend strijklicht.
€236,49€147,81
Sikkens Alpha Projecttex
Sikkens Alpha Projecttex
De Sikkens Alpha Projecttex is een zeer goed dekkende matte muurverf voor binnen. Deze muurverf is afwasbaar, is kleurvast en schrobklasse 2. De verf is heel makkelijk verwerkbaar en echt geschikt om grote projecten aan te pakken.
€135,49€84,68
Sikkens Alphatex SF
Sikkens Alphatex SF
De Sikkens Alphatex SF is een hoogwaardige matte verf voor alle muren. Een zeer zuinige verf. Met maar liefst 10 liter kunt u 100 m2 aan gladde muur verven. Deze Sikkens muurverf is zeer sterk en goed dekkend.
€200,49€125,31
Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Mat Easy Clean is een matte binnenmuurverf op waterbasis. Deze Sikkens muurverf is geschikt voor steenachtige ondergronden.
€270,49€169,06
Toon:

Sikkens Muurverf - Pathé actie

In samenwerking met Pathé hebben wij een toffe actie! Ontvang een gratis Pathé Film Voucher t.w.v. €11,- bij aankoop van iedere 10 liter emmer van de geselecteerde Sikkens binnenmuurverven. De actie geldt voor de volgende muurverven:

  • Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  • Sikkens Alphatex SF
  • Sikkens Alpha Projecttex
  • Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

Deze muurverven staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitstekende dekking. Zo ben jij verzekerd van een goede dekking op je muur en dekken wij de kosten van je filmticket!
 
De actieperiode loopt tot en met 31 december 2021. Daarbij hebben we een beperkt aantal Pathé Film Vouchers tot onze beschikking, dus OP = OP. Verzilver je Pathé Film Voucher door je kassabon of online factuur te uploaden en je gegevens in te vullen via onderstaande button. Binnen één week ontvang je een e-mail met de digitale voucher.