• Lorem ipsum

Schoolbordverf

Toon:
Revi Schoolbordenverf Zwart
Drost Revi Schoolbordenverf Zwart
Speciale verf voor schoolborden!
€15,57€12,46
Toon:

Schoolbordverf

Schoolbordverf maakt het nog leuker!

Wanneer je schoolbordverf toepast op bijvoorbeeld je muur, maak je je muur nog specialer dan een standaard gewone kleur verf erop te verven. Met schoolbordverf kan je je eigen creatie op de muur gaan maken. Iets wat niet iedereen heeft! Je kan met schoolbordverf van alles maken op je muur door middel van krijtjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, er is echt van alles mogelijk!

Met de schoolbordverf breng je een basis aan op de muur, waardoor je vervolgens met krijtjes de muur verder kunt versieren. Van bloemen tot leuke quotes, je kunt er van alles opmaken met schoolbordverf. Wanneer je het niet meer leuk vind op je muur, kun je het net als vroeger van een gewoon schoolbord er zeer gemakkelijk afvegen. Dit kun je doen met een droge lap of juist met een vochtig doekje. Zo kan je dus eindeloos doorgaan. Schoolbordverf is tevens ook erg leuk voor je kinderen! Je verandert binnen een handomdraai je muur tot een waar schoolbord waar hele leuke dingen op getekend kunnen worden! Je kunt de schoolbordverf op allerlei ondergronden toepassen. Zo kan je denken aan de ondergronden hout, beton, kunststof of multiplex. Natuurlijk kan je niet alleen de standaard witte krijtjes gebruiken voor op de schoolbordverf, maar je kan natuurlijk ook gekleurde krijtjes gebruiken. Dit geeft een nog leuker effect!

Schoolbordverf bij de Verfzaak

Je bent op het juiste adres voor schoolbordverf bij de Verfzaak. Je bestelt gemakkelijk je verf om een schoolbord te creëeren via onze webshop. In slechts een paar simpele stappen is je verf besteld. Heb je een vraag over de verf? Of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Maak je muur nog unieker door middel van schoolbordverf!