• Lorem ipsum

Structuurverf

Toon:
Histor Monodek Structure - Wit
Histor Monodek Structure - Wit
Histor Monodek Structure heeft een fijnkorrelig structuur en is geschikt voor toepassing binnenshuis in o.a. woonkamer, keuken en badkamer.
  €81,99€59,95
  Drost Alaska Fijnkwarts
  Drost Alaska Fijnkwarts
  Geschikt voor nieuw geschilderde ondergronden zoals pleisterwerk, baksteen, niet te vers cement of beton, gips, plaatmateriaal en nog veel meer.
   €80,26€64,21
   Sigma Kwarts Matt
   Sigma Kwarts Matt
   Sigma Kwarts Matt is structuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie.
    €60,38€39,25
    Sigma Facade Topcoat Quartz Matt
    Sigma Facade Topcoat Quartz Matt
    Watergedragen kwartshoudende gevelverf.
     €233,25€139,95
     Sikkens Alpha Quartz SF
     Sikkens Alpha Quartz SF
     Sikkens Alpha Quartz SF, de kwartshoudende, oplosmiddelvrije structuurverf voor binnen.
      €266,99€166,87
      Prinssen Kwartsverf Light Grof
      Prinssen Kwartsverf Light Grof
      Lichtgewicht structuurverf met grove kwartskorrels, op basis van kunstharsdispersie.
       €79,20€71,28
       Prinssen Kwartsverf Light Fijn
       Prinssen Kwartsverf Light Fijn
       Lichtgewicht structuurverf met fijne kwartskorrels, op basis van kunstharsdispersie.
        €39,93€35,94
        Sikkens Alphacoat
        Sikkens Alphacoat
        Sikkens Alphacoat, de structuurverf voor buiten. De fijne structuur, die carbonatatieremmend en waterdampdoorlatend is, is ideaal voor het schilderen van je beton of metselwerk.
         €301,99€188,74
         Toon:

         Structuurverf

         Structuurverf is een speciale muurverf dat wordt gebruikt om lekker snel en gemakkelijk structuur aan te brengen op wanden. Oneffenheden worden eenvoudig verhuld op de muur met structuurverf. Het is onder te verdelen in structuurverf grof en structuurverf fijn.

         Ook niet onbelangrijk is dat structuurverf de wanden beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dus niet alleen heeft structuurverf een leuk en mooi effect, ook is het nog eens een enorm handige bescherming. Breng met structuurverf plafond en muren weer tot leven.

         Bij De Verfzaak hebben wij onder andere een structuur muurverf in het assortiment van het merk Drost Coatings. De Drost Alaska Fijnkwarts kan zowel binnen als buiten worden toegepast als structuurverf voor plafond en muur. Deze muurverf met structuur is beschikbaar in emmers van 5 liter en van 10 liter, is op waterbasis en is niet afwasbaar. Deze structuurverf is gemaakt voor een steenachtige ondergrond.

         Structuurverf koopt u online!

         Bij De Verfzaak vind je een groot assortiment aan structuurverf. Verschillende tinten wit met grove of fijne zandkorrels komen voorbij. Structuur muurverf bestellen is een groot gemak, het is eenvoudig en snel en je krijgt het thuis bezorgd! Daarna kan je meteen aan de slag met jouw wand en de verf!

         Handig om te weten is dat structuurverf eenvoudig en snel aan te brengen is met bijvoorbeeld een blokwitter. De blokwitter bevat een mix van synthetische en natuurlijke haren en dit zorgt ervoor dat je ook in de kleine hoeken de verf gemakkelijke aanbrengt.

         Waarop aanbrengen?

         Structuurverf kan je op vrijwel alle ondergronden gebruiken. Bijvoorbeeld op beton, gips of gipskartonplaten. Het is ook mogelijk om het te gebruiken als structuurverf voor plafond. Heb je nog behang op de wand? Verwijder dit dan eerst. Het beste kan je alvorens de verf aan te brengen een voorstrijkmiddel gebruiken. Overigens mag je best knoeien met de verf; het is makkelijk om met een natte doek de verfspatten direct te verwijderen! Zoals je leest, het is helemaal niet moeilijk om muurverf met structuur aan te brengen. En je krijgt wel een enorm mooi en leuk resultaat! Bekijk dus snel het assortiment bij De Verfzaak en bestel structuurverf!