• Lorem ipsum

Structuurverf

Toon:
Drost Alaska Fijnkwarts
Drost Alaska Fijnkwarts
Geschikt voor nieuw geschilderde ondergronden zoals pleisterwerk, baksteen, niet te vers cement of beton, gips, plaatmateriaal en nog veel meer.
€45,88€36,70
Sikkens Alphacoat
Sikkens Alphacoat
Sikkens Alphacoat, de structuurverf voor buiten. De fijne structuur, die carbonatatieremmend en waterdampdoorlatend is, is ideaal voor het schilderen van je beton of metselwerk.
€301,99€188,74
Sikkens Alpha Quartz SF
Sikkens Alpha Quartz SF
Sikkens Alpha Quartz SF, de kwartshoudende, oplosmiddelvrije structuurverf voor binnen.
€266,99€166,87
Toon:

Structuurverf

Wat is structuurverf?

Structuurverf is een speciale muurverf dat wordt gebruikt om lekker snel en gemakkelijk structuur aan te brengen op wanden. Oneffenheden worden eenvoudig verhuld op de muur met structuurverf. Ook niet onbelangrijk is dat structuurverf de wanden beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dus niet alleen heeft structuurverf een leuk en mooi effect, ook is het nog eens een enorm handige bescherming. Bij deverfzaak.nl hebben wij een structuurverf in het assortiment van het merk Drost Coatings. De Drost Alaska Fijnkwarts kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Deze structuurverf is beschikbaar in emmers van 5 liter en van 10 liter, is op waterbasis en is niet afwasbaar. Deze structuurverf is gemaakt voor een steenachtige ondergrond.

Structuurverf koopt u online!

Bij de Verfzaak vind je een groot assortiment aan structuurverf. Verschillende tinten wit met grove of fijne zandkorrels komen voorbij. Structuurverf bestellen is een groot gemak, het is eenvoudig en snel en je krijgt het thuis bezorgd! Daarna kan je meteen aan de slag met jouw wand en de verf! Handig om te weten is dat structuurverf eenvoudig en snel aan te brengen is met bijvoorbeeld een blokwitter. De blokwitter bevat een mix van synthetische en natuurlijke haren en dit zorgt ervoor dat je ook in de kleine hoeken de verf gemakkelijke aanbrengt.

Waarop aanbrengen?

Structuurverf kan je op vrijwel alle ondergronden gebruiken. Bijvoorbeeld op beton, gips of gipskartonplaten. Heb je nog behang op de wand? Verwijder dit dan eerst. Het beste kan je alvorens de verf aan te brengen een voorstrijkmiddel gebruiken. Overigens mag je best knoeien met de verf; het is makkelijk om met een natte doek de verfspatten direct te verwijderen! Zoals je leest, het is helemaal niet moeilijk om structuurverf aan te brengen. En je krijgt wel een enorm mooi en leuk resultaat! Bekijk dus snel het assortiment bij de Verfzaak en bestel!