Voorstrijk

4 Resultaten

Aflopend sorteren

Het gebruik van een voorstrijk

Voorstrijk wordt gebruikt om sterke en onregelmatige ondergronden te fixeren. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld plafonds en wanden. Voorstrijk zorgt ervoor dat de muurverf niet onregelmatig terechtkomt op de muren, waardoor je een kleurverschil bij het aanzetten van de verf goed zou kunnen zien. Voorstrijk voorkomt dit dus.

Je kan gemakkelijk vooraf testen of de muur daadwerkelijk wel voorstrijk nodig heeft. Dit doe je gemakkelijk met een natte doek of spons. Door met een natte doek of spons over de muur te gaan, kan je zien of het water snel wordt opgenomen. Wanneer het water snel wordt opgenomen, is het toepassen van voorstrijk belangrijk.

Het aanbrengen van voorstrijk

Je kan de voorstrijk gemakkelijk aanbrengen met een kwast of verfroller. Wanneer je de voorstrijk aanbrengt moet je wel opletten dat het goed wordt uitgesmeerd. Het is namelijk een zeer vloeibaar product. Je kan het vergelijken met water. Wanneer dit spul gaat uitlopen en niet uitgesmeerd wordt, zie je dit later door de uiteindelijke muurverf heenlopen. Je ziet dit dan terug als een verdikking of een zeer glanzende plek. Dit is dan erg zichtbaar en dat wil je natuurlijk helemaal niet. Let hier dus goed op bij het aanbrengen! Je wilt namelijk graag een strak resultaat en wilt niet dat je alles er doorheen gaat zien.

Voorstrijk bestellen bij de Verfzaak

Jij bent op het juiste adres voor al jouw verfbenodigdheden bij de Verfzaak, dus ook voor voorstrijk. Wij bieden jou diverse merken en hoeveelheden aan. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Dat is geen probleem! Onze medewerkers van de Verfzaak staan voor jou klaar om jou te helpen waar dat nodig is.

Zorg dat je eerst een goede basis vormt voordat je jouw definitieve verfkleur aanbrengt!

 1. Devecryl Voorstrijk Dekkend
  Drost Devecryl Voorstrijk Dekkend Vanaf
  Zo laag als € 21,98
 2. Silicaat Grondering 10 liter
  Drost Silicaat Grondering 10 liter
  Speciale prijs € 108,42 Normale prijs € 140,97
 3. Gevelimpregneer
  Wijzonol Gevelimpregneer
  Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
 4. Devecryl Voorstrijk Transparant
  Drost Devecryl Voorstrijk Transparant Vanaf
  Zo laag als € 9,21

4 Resultaten

Aflopend sorteren