• Lorem ipsum

Flexa kleur van het jaar 2021: Brave Ground

10 Sep 2020

Hoewel we nog een aantal maanden van 2021 verwijderd zijn, heeft Flexa een spetterende release gehad omtrent het bekendmaken van de Brave Ground Flexa. Komend jaar mogen wij dus de kleur Brave Ground bestempelen als Flexa Kleur 2021!

Wat is de Flexa Kleur 2021, Brave Ground?

Brave Ground Flexa is een warme neutrale kleur die ons verbindt met de natuur en een omgeving creëert waarin we de moed krijgen om verandering te omarmen. De kleur heeft een aardse uitstraling, wat de ruimte naturel en puur houdt. Deze volle evenwichtige kleur is geschikt om te combineren met vele kleurpaletten, waardoor het mogelijk is om je eigen persoonlijke omgeving te maken. Producten met de Flexa kleur van het jaar 2021 zitten inmiddels in ons assortiment! 

Brave Ground Flexa kleurpaletten

Naast de Kleur van het jaar 2021 heeft het merk vier kleurpaletten ontwikkeld waarmee Brave Ground Flexa te combineren is. Deze vier paletten hebben ieder een eigen thema waarin ruimte is voor persoonlijke smaak. Deze kleur zijn makkelijk toe te passen en reflecteren verschillende trends.

  • The Trust space (vertrouwde omgeving)

Durf met elkaar in contact te komen, vertrouw en werk samen. De kleuren uit dit palet stimuleren je om het uiterste uit je contacten te halen en een gevoel van eenheid en harmonie te brengen. In dit kleurpalet van de Flexa kleur 2021 zitten warme grijs- en bruintinten.

  • The Expressive space (expressieve omgeving)

In deze tijd is het goed om je eigen kracht te onderstrepen en op te vallen. Dit kleurpalet geeft met roden en rozen tinten een krachtig signaal. Sta op voor hetgeen waarin je gelooft en maak het verschil.

  • The Timeless space (tijdloze omgeving)

Een samensmelting tussen oud en nieuw, wat een tijdloze aanblik geeft. De kleuren in dit palet zijn gelen en okers tinten, in combinatie met zachte neutralen. Met de Flexa kleur 2021 geeft dit palet een ideale selectie om een duurzame en positieve omgeving te creëren.

  • The Earth space (aardse omgeving)

Niets brengt ons dichter bij dit palet als de natuur. Met tinten uit de zee, lucht en aarde zorgt dit palet voor een authentieke kleur. Het doel van the earth space is dat we manieren moeten vinden om onze wereld minder te belasten en duurzaam te gaan doen. Daarvoor heb je moed nodig, en dit staat centraal in Brave Ground Flexa.

De Brave Ground Flexa is een waardige opvolger van de Kleur van het jaar 2020, Tranquil Dawn. Wat vind jij van de Flexa Kleur van het jaar 2021? Laat het ons weten! De Verfzaak houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkeling op kleurgebied.

Flexa kleur 2021 bij De Verfzaak

Wil jij jouw muur in deze kleur schilderen? De Flexa kleur van 2021 is vanaf nu beschikbaar. Mocht je nog twijfelen of deze kleur goed past bij jouw interieur dan hebben we nog een tip voor je. Wanneer je de Brave Ground kleurtester bestelt dan kun je de kleur op een klein vlak op jouw muur aanbrengen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Heb je vragen of wil je meer weten over de Brave Ground Flexa? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Beeldmateriaal: Flexa Kleurentrends 2021 – www.flexa.nl