• Lorem ipsum
Nijmeegseweg 28C
5916 PT Venlo
077- 230 0014

Maandag8:00 - 18:00
Dinsdag8:00 - 18:00
Woensdag8:00 - 18:00
Donderdag8:00 - 18:00
Vrijdag8:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
Zondag11:00 - 16:00

 

Esther de Leeuw

Bedrijfsleider De Verfzaak Venlo

  

Bereikbaarheid

In de online shop van De Verfzaak vind je verf, behang en laminaat van topmerken. We begrijpen dat het vanuit een beeldscherm lastig te kiezen is, en zeker wanneer je voor een specifieke kleur wil kijken. Voor deskundig en persoonlijk advies kun je daarom het beste langskomen in onze winkel. We kijken samen met jou naar geschikte producten en geven je advies om je eindresultaat tot een groot succes te maken.

Dan is het goed om te weten dat we fysieke filialen hebben waar onze specialisten zes dagen (en bij ons en Weert zelfs zeven!) per week voor je klaar staan om je van advies te voorzien en om je vragen te beantwoorden. Een van die verfwinkels is dus Backes & Boels De Verfzaak Venlo - Trefcenter.

Dé verfwinkel in Venlo

Voor alle vragen over jouw klus kun je terecht bij Backes & Boels De Verfzaak Venlo. Denk aan vragen over de juiste muurverf, voorbereidingen voor een schilderklus en nog veel meer. Onze specialisten staan voor je klaar om je helpen om van jouw project een doorslaand succes te maken.

De Verfzaak Venlo is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De Verfzaak Venlo - Trefcenter ligt aan de N271. Wanneer je vanaf snelweg A67 komt ga je eraf bij uitrit 40 Velden. Vanaf daar is het circa 1 kilometer over de N271 voordat je aankomt bij onze winkel. 

Op het terrein zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Dit is het adres van Backes & Boels De Verfzaak Venlo in het Trefcenter:

Nijmeegseweg 28C
5916 PT Venlo
Telefoonnumer: 077- 230 0014
E-mail: [email protected]

Openbaar vervoer

Ben je van plan om met het openbaar vervoer naar onze verfwinkel te komen? Dan adviseren we je om af te reizen naar station Venlo. Vanaf busstation Venlo pak je de Arriva Qliner 83 richting Nijmegen Station. Na circa 10 minuten stap je uit bij bushalte Karbindersstraat in Venlo. Vanaf daar loop je naar het noorden op de Linnenweversstraat, richting de Karbindersstraat. Zodra je op de Karbindersstraat bent sla je rechtsaf en steek je over bij de stoplichten aan de Nijmeegseweg. Vanuit daar is ons filiaal te zien op de hoek van het Trefcenter. 

Online bestellingen ophalen

Toch liever online bestellen bij De Verfzaak? Door te kiezen voor de optie 'afhalen in de winkel' combineer je meerdere voordelen met elkaar. Je bespaart geld op de bezorgkosten en je hebt de mogelijkheid om nog de laatste tips en tricks te ontvangen van onze specialisten. Ook Backes & Boels De Verfzaak Venlo is beschikbaar als afhaallocatie. 

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Laminaat
  • 4. Benodigdheden