• Lorem ipsum

Backes & Boels De Verfzaak Venlo

Maandag8:00 - 17:00
Dinsdag8:00 - 17:00
Woensdag8:00 - 17:00
Donderdag8:00 - 17:00
Vrijdag8:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten 

 


<Bereikbaarheid

Zoals je weet vind je in de online shop van De Verfzaak verschillende soorten verf van alle topmerken. We kunnen het ons overigens goed voorstellen dat je producten liever in het echt ziet voordat je besluit om tot een aankoop over te gaan, vooral als het gaat om de kleur van verf. 

Dan is het goed om te weten dat we elf filialen hebben waar onze specialisten zes dagen (en in Venlo en Weert zelfs zeven!) per week voor je klaar staan om je van advies te voorzien en om je vragen te beantwoorden. Een van die elf verfwinkels is Backes & Boels De Verfzaak. 


Dé verfwinkel in Venlo

Voor alle vragen over jouw klus kun je terecht bij De Verfzaak Venlo. Denk aan vragen over de juiste muurverf, voorbereidingen voor een schilderklus en nog veel meer. Onze specialisten staan voor je klaar om je helpen om van jouw project een doorslaand succes te maken.

De Verfzaak Venlo is zowel per auto als met het openbaar goed te bereiken. Onze verfwinkel ligt slechts 650 meter van de N271 af. Voor de deur zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Dit is het adres van De Verfzaak Venlo:

Stalbergweg 131
5913 BL Venlo
Telefoonnumer: 077- 351 7071
E-mail: [email protected]


Openbaar vervoer

Ben je van plan om met het openbaar vervoer naar onze verfwinkel te komen? Dan adviseren we je om af te reizen naar station Venlo. Vanaf het station loop je in iets meer dan 10 minuten naar De Verfzaak.
 

Online bestellingen ophalen

Wanneer je besluit om je online bestelling op te halen in De Verfzaak combineer je een paar voordelen met elkaar. Je vermijdt zo eventuele bezorgkosten én je hebt de mogelijkheid om één van onze specialisten nog even aan te schieten voordat je met jouw project aan de slag gaat. Vergeet niet om bij het afrekenen aan te geven dat je jouw bestelling op wil halen in één van onze verfwinkels. Kies bij het betalen voor “afhalen in de winkel”. Daarna heb je de mogelijkheid om Venlo als afhaallocatie te selecteren.

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Benodigdheden
Nieuws