• Lorem ipsum

Epoxy betonverf

Toon:
Sikkens Wapex 660 Mat
Sikkens Wapex 660 Mat
Topklasse professioneel
 • Geschikt voor binnen
 • Matte primer
 • Twee componenten
97,99 63,69
Sikkens Wapex 660
Sikkens Wapex 660
Topklasse professioneel
 • Geschikt voor binnen
 • Zijdeglans betonverf
 • Twee componenten
93,99 61,09
Drost Devepox Betoncoat WV Zijdeglans
Drost Devepox Betoncoat WV Zijdeglans
Topklasse professioneel
 • Geschikt voor binnen & buiten
 • Twee componenten
 • Gemakkelijk verwerkbaar
406,32 325,06
Toon:

Epoxy betonverf

Epoxy betonverf is een type betonverf dat speciaal ontwikkeld is voor betonnen oppervlakken. Het wordt vaak gebruikt in garages, kelders, magazijnen en andere industriële ruimtes. In deze tekst zullen we dieper ingaan op wat epoxy betonverf precies is, waarop het moet worden aangebracht, de voordelen ervan en enkele voorbeelden van producten die ermee te verkrijgen zijn.

Wat is epoxy betonverf?

Epoxy betonverf is een twee-componentenverf die bestaat uit een epoxyhars en een hardingsmiddel. Wanneer deze twee componenten worden gemengd, ontstaat er een stevige, slijtvaste en chemicaliënbestendige coating die uitstekend geschikt is voor betonnen oppervlakken.

Epoxy betonverf is geschikt voor toepassing op verschillende soorten betonnen oppervlakken, zoals nieuwe en bestaande betonnen vloeren, betonnen muren en betonnen trappen. Het is belangrijk om het oppervlakte goed schoon te maken voor aanbrengen van de verf, en eventueel een grondverf aan te brengen.

De voordelen van epoxy betonverf zijn onder andere de hoge slijtvastheid en chemicaliënbestendigheid. Epoxy betonverf is ook waterdicht, waardoor het uitstekend geschikt is voor ruimtes waar vocht een probleem kan zijn. Daarnaast is het makkelijk te reinigen en onderhouden.

Epoxy betonverf producten bij De Verfzaak

Als je op zoek bent naar epoxy betonverf kopen, dan kun je terecht bij De Verfzaak. Wij hebben een brede selectie van epoxy betonverf producten van hoge kwaliteit. Onze verkoopmedewerkers kunnen je adviseren over welk product het beste bij jouw situatie past.

Voorbeelden van verschillende soorten epoxy verf die wij aanbieden zijn:

 • Sikkens Wapex 660 Mat: een watergedragen, twee-componenten, matte vloercoating die is gemaakt op basis van epoxyhars. Deze vloercoating biedt een duurzame afwerking voor binnenvloeren en is goed bestand tegen slagen, slijtage en stoten. Bovendien is de coating geurarm en makkelijk verwerkbaar. Met 1 liter Sikkens Wapex 660 Mat kun je ongeveer 7m2 vloer oppervlakte behandelen, afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. De vloercoating is beloopbaar na circa 8 uur, overschilderbaar na 8-72 uur en volledig bestendig na ongeveer 7 dagen. Bij De Verfzaak is de Sikkens Wapex 660 Mat verkrijgbaar in vele kleuren, je kan de unieke kleurcode gebruiken om de kleur te mengen.
 • Sikkens Wapex 660: een watergedragen, twee-componenten vloer- en wandcoating. Deze coating is waterverdunbaar, geurarm en bestand tegen slag-, stoot- en slijtage en chemicaliënvast. Met 1 liter Sikkens Wapex 660 kun je ongeveer 7m2 oppervlakte behandelen, afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. De coating is beloopbaar na circa 8 uur, overschilderbaar na 16-72 uur en volledig bestendig na ongeveer 7 dagen. Bij De Verfzaak is Sikkens Wapex 660 verkrijgbaar in vele kleuren.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je met al je verf-gerelateerde vragen.