• Lorem ipsum

Zwarte muurverf

Toon:
Toon:

Zwarte muurverf

De kleur zwart staat over het algemeen voor elegantie, kracht, mysterie, gezag, dood, kwaad en formaliteit en legt regelmatig verband met angst en het onbekende. Net zoals wit komt zwart niet voor in het kleurenspectrum. Dat komt omdat de andere kleuren een reflectie zijn van licht terwijl zwart juist ontstaat door de afwezigheid van licht. Het is dan ook de enige kleur die in de natuur kan bestaan als er geen licht aanwezig is. Of je de zwarte muurverf nu binnen of buiten gebruikt, verf één of meerdere wanden zwart en de ruimte straalt gelijk luxe en klasse uit.

Gitzwart heeft het RAL-9005 nummer. Wordt er wit aan toegevoegd dan wordt de kleur iets minder scherp. Er zijn verschillende zwarttinten. Je doet er dus verstandig aan om van vooraf verschillende varianten met elkaar te vergelijken zodat je zeker bent van de juiste keuze. Denk bij het maken van de keuzen ook gelijk of je voor glanzende of matzwarte muurverf gaat.

Combineren met andere kleuren

Felle kleuren vallen tegen een zwarte wand echt goed op. Gebruik je gouden accenten om het zwart zachter te maken. Zwart met groen maakt de omgeving levendig.

Benieuwd naar andere verf, maar wel met een zwarte kleur? Bekijk onze zwarte verf categorie! 

Zwarte muurverf laten mengen bij De Verfzaak

Bij De Verfzaak mengen we alle kleuren muurverf voor je. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de unieke kleurcode van de kleur die je wenst. Ga echter nooit over een nacht ijs bij het kopen van zwarte muurverf. Ook voor de deze kleur geldt dat eenmaal gemengde verf niet geretourneerd kan worden.

Ben je op zoek naar de antwoorden op enkele vragen en staan ze niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze filialen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je klusvragen te beantwoorden.