• Lorem ipsum

Sikkens metaalverf

Toon:
Sikkens Redox BL Metal Protect Satin
Sikkens Redox BL Metal Protect Satin
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen & buiten
  • Zijdeglans één-pot-systeem
  • Voorkomt corrosie
71,48 71,49
Toon:

Sikkens metaalverf

Sikkens en topkwaliteit worden vaak in één adem genoemd. Het merk Sikkens staat voor het produceren van producten met hoogwaardige kwaliteit en dat is voor de metaalverf niet anders. Lees hieronder meer over wat Sikkens metaalverf voor jouw metaal kan betekenen.

Wat is Sikkens metaalverf?

Met metaalverf van Sikkens kun je eenvoudig en snel een opknapbeurt geven aan al je metalen oppervlakken. De metaal verf hecht op onbehandelde, geroeste en geverfde ondergronden en kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden. Het is een grondverf, lakverf en anti roestmiddel in één en is geschikt voor materialen zoals zink, koper, metaal, staal, ijzer en aluminium.

Als je metaal te maken heeft met roestvlekken, is het aan te raden deze eerst te behandelen met een staalborstel voordat je de metaalverf aanbrengt. Bekijk ook eens het ruime assortiment aan andere verfsoorten van Sikkens, zoals Sikkens muurverf en Sikkens grondverf.

Een leuk feit: alle vestigingen van De Verfzaak zijn erkend als Sikkens Specialist, en onze online webshop is aangewezen als Online Sikkens Specialist. Dit biedt tal van voordelen voor jou als klant, zoals garantie op Sikkens producten bij aankoop en professioneel advies van onze verfspecialisten.

Sikkens metaalverf producten bij De Verfzaak

De Verfzaak heeft verschillende metaalverf van het merk Sikkens, zoals:

  • Sikkens Redox Pur Finish Satin: dit is een twee-componenten, zijdeglanzende dekverf op basis van polyurethaan. Deze dekverf beschermd tegen vergeling, is weersbestendig en behoudt langdurig de glans.
  • Sikkens Redox Pur Finish High Gloss: een hoogglanzende polyurethaandekverf, die niet vergeelt, perfect vloeit en een uitstekende buitenduurzaamheid heeft.

Vragen over werken met metaal verf van Sikkens? Onze verfdeskundigen staan voor je klaar!