• Lorem ipsum

Ondervloeren

Toon:
Toon:

Ondervloeren

Ondervloeren zijn dunne, plaatselijke vloerbedekkingen die er voor zorgen dat de ondergrond beschermd of verbeterd wordt voordat de eindvloer wordt gelegd. Er worden hiervoor verschillende materialen gebruikt zoals (foam en hout) en kunnen bij zowel binnen- als buitenvloeren worden toegepast, afhankelijk van de soort vloer en ondervloer.

Voordelen van ondervloeren

Een belangrijk voordeel van ondervloeren is dat het de levensduur van de eindvloer verlengd door beschadigingen te voorkomen. Zo kunnen ze krassen en deuken op de ondergrond voorkomen. Ondervloeren helpen ook de eindvloer beter te presteren door bijvoorbeeld geluid te dempen of isolatie te verbeteren. De ondervloer zorgt eveneens voor het egaliseren van oneffenheden in de ondergrond.

Elk van de verschillende soorten ondervloeren hebben ieder hun eigen eigenschappen en voordelen. Zo zijn bijvoorbeeld foam ondervloeren. Deze vloeren zijn licht, gemakkelijk te snijden en goedkoop. Deze soort ondervloeren zijn ideaal voor het helpen isoleren van je vloer, omdat ze ontworpen zijn om warmte te isoleren en te behouden.

Ondervloeren kopen met behulp van onze specialisten

Een ondervloer is een goede optie als je de levensduur van jouw vloer wilt verlengen of de prestaties ervan wilt verbeteren, zodat de vloer precies voldoet aan jouw eisen. Wat echter wel belangrijk is, is dat je het juiste type ondervloer moet kiezen die past bij de ondergrond én de eindvloer. Mocht je nog vragen hebben over hoe te werk te gaan met ondervloeren of welke ondervloeren het beste passen bij je project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan maandag tot en met vrijdag zowel telefonisch als via de e-mail klaar om je te helpen.