• Lorem ipsum

Metallic muurverf

Toon:
Histor Perfect Effects Muurverf Metallic - Oktober - 1 liter
Histor Perfect Effects Muurverf Metallic - Oktober - 1 liter
Met Histor Metallic Muurverf geef je je muur een metaalglans en komt je muur helemaal tot leven!
De reflecterende metallic deeltjes in deze muurverf zorgen voor een schitterend eindresultaat.
  €38,99€38,99
  Drost Devecryl Metallic
  Drost Devecryl Metallic
  Deze decoratieve verf van Devecryl is geschikt voor binnen en buiten. De verf is waterverdunbaar en bedoeld om muren en wanden mee af te werken.
   €45,78€36,62
   Sigma Sigmulto Metallic Satin
   Sigma Sigmulto Metallic Satin
   Sigmulto Metallic Satin is een decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen. De Sigma wandafwerking is gemaakt op basis van kunstharsdispersie.
    €119,50€77,68
    Drost Devetop PU/AC Metallic Zijdeglans
    Drost Devetop PU/AC Metallic Zijdeglans
    Drost Devetop PU/AC Metallic Zijdeglans is dispersieverf op basis van polyurethaan.
     €64,43€51,54
     Toon:

     Metallic muurverf

     Het schilderen van één, of een aantal muren lijkt zo makkelijk. Je zoekt de juiste verf uit, schildert de muur en klaar is Kees. Toch kan dit hele proces veel tijd in beslag nemen omdat je continu lastige keuzes moet maken. Welke verf ga ik gebruiken? Welke kleur ga ik kiezen? Dit zijn sowieso al twee lastige vragen die je moet beantwoorden als je gaat schilderen. Een van de vele opties die je hebt, is het kiezen voor metallic muurverf. Met metallic muurverf creëer je prachtige effecten en wellicht is dat net wat jouw ruimte nodig heeft!

      

     Wat is metallic muurverf?

     Metallic muurverf is de laatste jaren enorm populair geworden en dat is eigenlijk verrassing. Met deze verfsoort heb je de mogelijkheid om ruimtes letterlijk te laten spelen met licht. In metallic muurverf zitten namelijk deeltjes die licht kunnen weerkaatsen waardoor je een bijzonder effect realiseert als je met deze verfsoort aan de gang gaat. Het licht speelt bij deze verf een relatief grote rol en daarom raden we je aan om deze verfsoort te gebruiken in ruimtes waar veel natuurlijke lichtinval is. Zonlicht zorgt voor een nóg mooier effect dan kunstlicht. Zoals gezegd bezit deze verf de eigenschap dat het licht kan weerkaatsen door kleine deeltjes. Dit zorgt ervoor dat de muur als het ware tot leven komt als je gaat bewegen omdat je dan vanuit een andere hoek naar de muur kijkt en andere deeltjes weer tot leven komen. Kortom, een prachtige manier om je ruimte bijzonder te maken!

      

     Is metallic muurverf geschikt voor mijn ruimte?

     Metallic muurverf kán een ruimte een prachtig effect geven, maar voordat je beslist of deze verfsoort iets voor jou is, is het belangrijk om de ruimte goed te bekijken. Is er gedurende de dag genoeg lichtinval? Maak ik bijna alleen maar gebruik van kunstlicht? Matcht metallic muurverf goed bij mijn meubels en andere attributen? 

     Dit zijn zomaar wat vragen die je kunt beantwoorden voordat je besluit om metallic muurverf aan te gaan brengen op je muur. Van metallic muurverf denk je wellicht dat het altijd een ‘zilveren’ look geeft, maar dit is niet waar. Sikkens Alpha Metallic, één van de topproducten van Sikkens, is bij De Verfzaak verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en dat betekent dat er vast iets voor je tussen zit!

     Tip: is metallic muurverf niet precies de verf die je zoekt, maar komt het wel in de buurt? Kijk dan eens naar betonlook verf. 

      

     Waar moet ik op letten als ik ga schilderen met metallic muurverf?

     De ondergrond speelt een grote rol als je aan de gang gaat met deze verfsoort. Metallic muurverf komt namelijk best uit de verf op een volledig vlakke ondergrond omdat zelfs de kleinste oneffenheden worden benadrukt door deze verfsoort. Ben je van plan om metallic muurverf aan te brengen op een onbehandelde muur? Gebruik dan eerst voorstrijk. Dit zorgt ervoor dat je een mooier eindresultaat neer kunt zetten. Schilder eerst met een kwast langs de afgeplakte randen en gebruik daarna een roller voor de rest. 

      

     Metallic muurverf kleuren

     Wil je graag een zelfgekozen kleur op de muur? Bij De Verfzaak is dit mogelijk, bijvoorbeeld bij de Sigmulto Metallic Satin en de Drost Devecryl Metallic. Zo kun je kiezen voor de volgende metallic kleuren:

     • metallic muurverf rose goud
     • metallic muurverf goud
     • metallic muurverf brons
     • metallic muurverf zilver
     • metallic muurverf champagne 

     Natuurlijk is het mogelijk om ook voor andere kleuren te gaan. Indien je niet zeker weet of jouw kleur de juiste is, stuur ons dan een berichtje en wij helpen je verder.

     Passend advies van De Verfzaak

     Wanneer je voor het eerst met metallic muurverf aan de slag gaat, of als het al even geleden is dat je voor het laatst een kwast in de hand hebt gehad, is de kans groot dat er een aantal vragen bij je opkomen. Dit kan voor onzekerheid zorgen in de aanloop naar je verfklus en daarom is het goed om te weten dat onze specialisten en klantenservice voor je klaarstaan om je te helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van vragen zoals:

     • Hoeveel liter metallic muurverf heb ik nodig voor mijn project?
     • Kan ik metallic muurverf bewaren?
     • Wat zijn de ideale omstandigheden tijdens het schilderen?
     • Heb ik speciale kwasten nodig?

     Als professional of fanatieke doe-het-zelver heeft het schilderen geen geheimen meer voor je, maar voor de wat minder ervaren schilders staan we klaar. Haak bijvoorbeeld één van onze specialisten aan. Bezoek een van de acht filialen van De Verfzaak en sla twee vliegen in één klap. Op die manier ben je op de juiste plaats om metallic muurverf te kopen én om al je vragen te stellen over jouw project. Ben je van plan om jouw metallic muurverf in de webshop van De Verfzaak, maar heb je wel behoefte aan passend advies? Neem dan contact op met de klantenservice. Je kunt ons bellen of een e-mail sturen met daarin al je vragen.