• Lorem ipsum

Schuurpapier

Toon:
Toon:

Schuurpapier

Schuurpapier is een onmisbaar product voor elke klusser. Of je nu hout, metaal, kunststof of verf wilt schuren, bij De Verfzaak vind je het juiste schuurpapier voor jouw project. Schuurpapier bestaat uit een drager (papier, linnen of gaas) met daarop een laagje schuurkorrels. De grootte van de schuurkorrels bepaalt de grofheid van het schuurpapier. Hoe groter de korrels, hoe grover het schuurpapier en hoe sneller je materiaal verwijdert. Hoe kleiner de korrels, hoe fijner het schuurpapier en hoe gladder je het oppervlak maakt.

Soorten schuurpapier

Bij De Verfzaak kun je kiezen uit verschillende soorten schuurpapier, afhankelijk van je schuurmachine en je schuurdoel. Zo hebben we schuurpapier op rol, schuurpapier met klittenband, schuurpapier met gaten, schuurpapier voor nat schuren en schuurpapier voor droog schuren. Je kunt schuurpapier kopen per stuk, per pak of per rol. Zo heb je altijd genoeg schuurpapier in huis voor je klus.

Hoe kies je het juiste schuurpapier?

Het kiezen van het juiste schuurpapier hangt af van een aantal factoren, zoals het materiaal dat je wilt schuren, de schuurmachine die je gebruikt en het gewenste resultaat. Over het algemeen geldt dat je begint met een grove korrel om het meeste materiaal te verwijderen en eindigt met een fijne korrel om het oppervlak glad te maken. De korrelgrootte van schuurpapier wordt aangegeven met een getal, bijvoorbeeld P60 of P240. Hoe hoger het getal, hoe fijner de korrel.

Waar koop je schuurpapier?

Als je schuurpapier nodig hebt voor je klus, dan ben je bij De Verfzaak aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment aan schuurpapier van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. Je kunt schuurpapier online bestellen via onze webshop of langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het juiste schuurpapier. Heb je nog vragen over schuurpapier of over je schuurklus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoon of email. We helpen je graag verder.