• Lorem ipsum

Vloerverf hout

Toon:
Drost Devetaal Vloerverf PU Halfglanzend
Drost Devetaal Vloerverf PU Halfglanzend
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen
  • Halfglans lak
  • Zeer kras- en slijtvast
57,08 45,66
Drost Devetop Vloerverf PU Zijdeglans
Drost Devetop Vloerverf PU Zijdeglans
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor binnen
  • Zijdeglans
  • Goed reinigbaar
72,50 58,00
Histor Perfect Finish Houten Vloer Zijdeglans - Ral 9010
Histor Perfect Finish Houten Vloer Zijdeglans - Ral 9010
Middenklasse doe-het-zelf
  • Geschikt voor binnen
  • Zijdeglans lak
  • Slijtvast
39,99 23,99
Toon:

Vloerverf hout

Vloerverf hout is een makkelijke manier om jouw houten vloer een nieuwe look te geven en tegelijkertijd de levensduur te verlengen. Het verven van jouw houten vloer is een praktische oplossing voor het creëren van een nieuwe sfeer in jouw woning en met de juiste verf en voorbereiding, hoef je er jaren geen omkijken meer naar te hebben.

Wat is vloerverf hout?

Vloerverf hout is speciaal ontwikkelde vloerverf die specifiek bedoeld is voor het verven van houten vloeren. Er zijn verschillende soorten vloerverf hout verkrijgbaar, zoals vloerlak en transparante parketlak. Beide geven een slijt- en krasvaste vloer. Vloerverf hout is een populaire keuze voor het verven van houten vloeren, omdat het diverse voordelen biedt. Zo verlengt het de levensduur van de vloer, maakt de vloer slijt- en krasvaster en geeft het de vloer een nieuwe look. Hierdoor is het een makkelijke en praktische oplossing voor het creëren van een nieuwe sfeer in je woning.

Echter, om een goed resultaat te behalen, is het belangrijk om de vloer goed voor te bereiden. Dit houdt in dat de vloer eerst ontvet moet worden, zodat er geen vet meer in het hout zit. Dit kun je het beste doen met een ontvettingsmiddel. Hierna is het aan te raden om de vloer licht op te schuren, zodat eventuele oneffenheden worden verwijderd en de vloer goed schoon is.

Vloerverf hout producten bij De Verfzaak

Er zijn verschillende soorten vloerverf hout verkrijgbaar, zoals vloerlak en transparante parketlak. Vloerlak op waterbasis is bijvoorbeeld een populaire keuze omdat deze bijvoorbeeld geen nare geur geeft. Transparante parketlak op terpentine basis is ook een optie voor een slijt- en krasvaste vloer. Beide geven een mooi en duurzaam resultaat.

Voor verdere vragen of advies, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste verf en het juiste proces van voorbereiding voor je houten vloer. Zo kun je er zeker van zijn dat je een mooi en duurzaam resultaat gaat behalen.