• Lorem ipsum

Aanbiedingen

Toon:
-20%
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens
Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss is de hoogglanslak op terpentinebasis voor buiten. Deze lak is extreem weersbestendig en is daarnaast maximaal onderhoudsvrij. Deze Hoogglanslak kan worden toegepast op een ondergrond van hout, kunststof of metaal.
€43,75€35,00
-37%
Sikkens Rubbol Finura Satin
Sikkens
Rubbol Finura Satin
Rubbol Finura Satin is de PU Zijdeglanslak van Sikkens. De lak op terpentinebasis is een minder vergelende zijdeglansverf en kan toegepast worden op een houten, metalen of kunststof ondergrond.
€56,30€35,25
-34%
Sikkens Rubbol Primer
Sikkens
Rubbol Primer
Rubbol Primer van Sikkens dat zorgt voor uitstekende vulling en hechting zowel binnen als buiten. Deze zijdeglans verf is op terpentinebasis en kan vooral gebruikt worden op een houten ondergrond. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
€47,85€31,44
-35%
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Sikkens
Rubbol BL Rezisto Satin
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een zijdeglanslak voor binnen. Deze lak is gemaakt op basis van acrylaatdispersie. Deze verf vergeelt niet en heeft een hoge dekkracht.
€67,35€43,81
-20%
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Sikkens
Rubbol BL Rezisto Primer
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een zijdeglanslak, die zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. De primer is op waterbasis en kan worden gebruikt op hout en kunststof producten. Dit product is in elke kleur leverbaar.
€50,20€40,16
-20%
Drost Devetop PU AC Grondlak
Drost
Devetop PU AC Grondlak
Devetop PU AC Grondlak is een waterverdunbare, matte grondlak op basis van polyurethaan en acrylaat bindmiddel.
Is goed schuurbaar, zonder geur, en de dekkracht is hoog.
€33,20€26,56
-20%
Drost Devetop PU/AC Noblesse Zijdeglans
Drost
Devetop PU/AC Noblesse Zijdeglans
Devetop PU/AC Noblesse Zijdeglans kenmerken:
Zal resulteren in strak lakwerk, zelfvernettend, watergedragen, dispersie van acrylaat.
€53,31€42,65
-20%
Drost Devetaal PU-V Zijdeglans
Drost
Devetaal PU-V Zijdeglans
Devetaal PU-V Zijdeglans is een met PU gemodificeerde, krasvaste alkydhars dekkende houtbeits, voor langere buitenduurzaamheid. Droogt snel.
€26,40€21,12
Drost Devetaal Supreme Grondlak
Drost
Devetaal Supreme Grondlak
Duurzame grondlak die toegepast dient te worden in het Devetaal Supreme Hoogglans laksysteem.
€34,95
-59%
Histor Monodek 10ltr + 2,5ltr GRATIS
Histor
Monodek 10ltr + 2,5ltr GRATIS
Elke verfklus is zo gepiept met de Monodek verf van Histor. Top kwaliteit verf en makkelijk aan te brengen. Slechts 1 laag is genoeg voor de ultieme dekking.
€84,95€34,50
-42%
Wijzonol Latex
Wijzonol
Latex
€73,40€42,50
-37%
Sikkens Alpha Projecttex
Sikkens
Alpha Projecttex
De Sikkens Alpha Projecttex is een zeer dekkende matte muurverf voor binnen. Ook is deze muurverf wasvast. De verf is heel makkelijk verwerkbaar en ook zeer geschikt voor het witten van wanden en plafonds.
€107,75€67,95
-32%
Drost Alaska+
Drost
Alaska+
De Alaska+ Latex is een schrobvaste, oplosmiddelvrije universele matte latex voor binnen- en buiten. Extra beschermd en direct resultaat. De inhoud van de Alaska+ Latex is 10 liter.
€109,99€74,95
-36%
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens
Alphacryl Pure Mat SF
De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer matte, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. Ook schrobvast. Hierdoor is de verf ideaal geschikt voor ruimtes met veel invallend strijklicht.
€188,05€119,95
Sigma Perfect Matt
Sigma
Perfect Matt
€149,95
Toon:

Aanbiedingen

Voor scherpe behang aanbiedingen ben je bij De Verfzaak op de juiste plek. Doordat behang na loop van tijd uit de collectie gaat zijn er regelmatig laatste voorraden die voordelig kunnen worden aangeboden. Voor de meeste rollen in de aanbieding geldt daarom ook: op=op.

Ben je in het bezit van behang uit een collectie die je niet terug kunt vinden en zoek je nog een aantal rollen? Stuur dan een mail naar onze klantenservice. Wij gaan graag voor je op zoek.