• Lorem ipsum

Muurverf

Muurverf

Muurverf is een belangrijk puntje in het klusleven. Voor veel mensen is het een grote vraag welke verf er voor welke muren moet worden gebruikt. Het is dan ook zo dat een slaapkamermuur anders moet worden behandeld dan bijvoorbeeld een badkamermuur. Maar één ding is zeker, muurverf is voor de muur. Verfzaak biedt verschillende soorten, stuk voor stuk voor zeer schappelijke prijzen. Daarnaast hoef je slechts de juiste verf te kiezen in de webshop en het wordt bij je thuis afgeleverd. Perfect voor als je geen last wilt hebben van het zware tillen van de emmers.

Verschillende soorten muurverf

Zoals gezegd zijn er verschillende soorten muurverf. Een kleine greep uit het assortiment volgt:

  • Veegvaste muurverf. Deze verf is een met waterverdunbare matte verf met goede dekkracht. Deze verf moet worden toegepast op reeds geschilderde ondergronden zoals baksteen, pleisterwerk, cement of plaatmateriaal etc. De veegvaste muurverf dient eerst goed opgeroerd te worden, en de ondergrond dient droog, schoon en vetvrij te zijn.
  • Topvernis. Deze muurverf is een waterafdunbare halfglanzende en heldertransparante coating voor binnen en buiten. Deze topvernis wordt toegepast als afwerklaag op verschillende muurverven.
  • Synthetische muurverf. Deze muurverf wordt toegepast op probleem ondergronden binnen, waar doorslaan van verontreinigen verwacht mogen worden. Denk hierbij aan nicotine vergeling, waterkringen, roetdoorslag etc. Belangrijk is dat het verdunnen van deze verf ten koste gaat van de isolerende eigenschappen.

Zoals je ziet, heeft iedere muurverf soort zijn eigen toepassing. Daarom is het ook belangrijk dat je de juiste soort verf kiest. Als je hierbij advies nodig hebt, kan je altijd contact opnemen met Verfzaak. Wij willen je graag helpen.

Ook andere producten

Naast muurverf en andere soorten verf, heeft Verfzaak ook nog andere producten in het assortiment. Uiteraard kunnen kwasten niet ontbreken. Maar ook reinigingsproducten en gereedschappen zijn handige artikelen bij het klussen. Bekijk daarom ons assortiment en kies wat je nodig hebt!

Bestel vandaag nog jouw muurverf en je kunt al heel snel aan de slag!