• Lorem ipsum

Muurverf

Toon:
Histor Monodek 10ltr + 2,5ltr GRATIS
Histor Monodek 10ltr + 2,5ltr GRATIS
Histor Monodek is een matte, gemakkelijk verwerkbare verf voor zowel je muren als plafonds binnen. Deze Histor muurverf heeft een matte glans en is gemaakt op waterbasis.
  €99,95€39,95
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer matte, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. Ook schrobvast. Hierdoor is de verf ideaal geschikt voor ruimtes met veel invallend strijklicht.
   €236,49€147,81
   Sigma Sigmapearl Clean Matt
   Sigma Sigmapearl Clean Matt
   Sigma Sigmapearl Clean Matt is een watergedragen muurverf. Deze matte muurverf voor binnen is gemaakt op acrylaatdispersie. Deze muurverf is ideaal voor het afwerken van muren die met regelmaat gereinigd worden.
    €263,95€169,95
    Drost Alaska+
    Drost Alaska+
    De Alaska+ Latex is een schrobvaste, oplosmiddelvrije universele matte latex voor binnen- en buiten. Extra beschermd en direct resultaat.
     €130,14€89,95
     Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Urban Taupe - 2,5 liter
     Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Urban Taupe - 2,5 liter
     Flexa Creations Muurverf Extra Mat Urban Taupe is een watergedragen, matte binnenmuurverf. Met 1 liter Flexa Creations Muurverf Urban Taupe dek je ongeveer 10m², afhankelijk van de zuiging en de structuur van de ondergrond.
      €47,99€32,95
      Sigma Sigmatex Superlatex Matt
      Sigma Sigmatex Superlatex Matt
      Sigma Sigmatex Superlatex Matt is een muurverf die voornamelijk binnen gebruikt kan worden. Sigmatex Superlatex Matt is watergedragen, en daarnaast ook een universele muurverf. Deze muurverf is eenvoudig te verwerken.
       €203,50€119,95
       Sikkens Alphacryl Plafond
       Sikkens Alphacryl Plafond
       De Alphacryl Plafond van Sikkens is een uiterst fijn product voor zowel glad pleisterwerk als sterk zuigende Spack plafonds. Door de vrij trage droging van de plafondverf krijgt u een streeploos, mooi en egaal mat resultaat.
        €195,49€122,18
        Flexa Powerdek Muren & Plafonds - Wit
        Flexa Powerdek Muren & Plafonds - Wit
        Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een muurverf op waterbasis. Deze matte muurverf kan vooral worden toegepast op steenachtige ondergronden. Dit product is snel droog, en kan overschilderd worden.
         €95,99€49,95
         Sikkens Alpha Projecttex
         Sikkens Alpha Projecttex
         De Sikkens Alpha Projecttex is een zeer goed dekkende matte muurverf voor binnen. Deze muurverf is afwasbaar, is kleurvast en schrobklasse 2. De verf is heel makkelijk verwerkbaar en echt geschikt om grote projecten aan te pakken.
          €135,49€84,68
          Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Sandy Beach - 2,5 liter
          Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Sandy Beach - 2,5 liter
          Flexa Creations Muurverf Extra Mat Sandy Beach is een watergedragen, matte binnenmuurverf. Met 1 liter Flexa Creations Muurverf Sandy Beach dek je ongeveer 10m², afhankelijk van de zuiging en de structuur van de ondergrond.
           €49,99€32,95
           Sikkens Alphatex SF
           Sikkens Alphatex SF
           De Sikkens Alphatex SF is een hoogwaardige matte verf voor alle muren. Een zeer zuinige verf. Met maar liefst 10 liter kunt u 100 m2 aan gladde muur verven. Deze Sikkens muurverf is zeer sterk en goed dekkend.
            €200,49€125,31
            Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Brave Ground - 2,5 liter
            Flexa Creations Muurverf Extra Mat - Brave Ground - 2,5 liter
            Flexa kleur van het jaar 2021! Ontdek de nieuwste kleur uit de Flexa Creations lijn, Brave Ground.
             €49,99€32,95
             Flexa Pure Muurverf Extra Mat
             Flexa Pure Muurverf Extra Mat
             Pure by Flexa Colorlab - Pure muurverf extra mat is een extreem matte muurverf die daarnaast ook nog uitermate goed reinigbaar is. Dit product is te verkrijgen in bijna alle kleuren, maar is met name exclusief voor de 254 eigen Pure Colorlab kleuren.
              €18,49€13,87
              Wijzonol Wijzotex Mat
              Wijzonol Wijzotex Mat
              De Wijzonol Wijzotex Mat is een makkelijk te verwerken, matte muurverf voor binnen, op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
               €159,72€54,95
               Sigma Sigmatin DGL Matt
               Sigma Sigmatin DGL Matt
               Sigma Sigmatin DGL Matt is een muurverf voor binnen. Deze watergedragen muurverf verwerkt soepel en dekt goed. Het product is verkrijgbaar in verschillende lichte kleuren, waardoor de muren een frisse aanblik krijgen.
                €121,95€69,95
                Sigma Perfect Matt
                Sigma Perfect Matt
                Sigma Perfect Matt is een muurverf voor binnen die baanvorming voorkomt, zelfs bij veel lichtinval.
                 €248,50€161,53
                 Wijzonol Superdek Muurverf
                 Wijzonol Superdek Muurverf
                 Zeer goede dekkende, waterverdunbare, matte en gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.
                  €103,60€49,95
                  Flexa Powerdek Muren & Plafonds - RAL 9010
                  Flexa Powerdek Muren & Plafonds - RAL 9010
                  Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een muurverf op waterbasis. Deze matte muurverf kan vooral worden toegepast op steenachtige ondergronden. Dit product is snel droog en kan overschilderd worden.
                   €95,99€49,95
                   Sikkens Alphatex IQ Mat
                   Sikkens Alphatex IQ Mat
                   Deze Sikkens Alphatex IQ Mat is een zeer matte hoogwaardige elastische kwaliteit-verf voor uw binnen/ en buitenmuren. Ook zeer geschikt voor alle soorten metselwerk, pleisterwerk, beton, stucwerk en over bestaande verflagen.
                    €274,99€171,87
                    Wijzonol Projectlatex
                    Wijzonol Projectlatex
                    De Wijzonol Projectlatex muurverf is een goed dekkende en makkelijk te verwerkbare muurverf voor binnen.
                     €39,95
                     Toon:

                     Muurverf

                     Muurverf is een verfsoort die je hoe dan ook tegen gaat komen bij het opknappen of het naar je smaak maken van je huis. De wereld van muurverf is enorm groot en daarom is het fijn als je voor je aan de klus begint zeker weet dat je de juiste muurverf koopt.

                     Welke muurverf kleuren zijn er allemaal? Welke muurverf soort heb ik nodig? Welke soort dekt het beste? En hoe lang kan ik het eigenlijk bewaren? Kortom: welke muurverf moet ik kopen?

                     Op al deze vragen geven we je bij De Verfzaak antwoord. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk! Bij De Verfzaak ben je niet alleen aan het juiste adres voor muurverf aanbiedingen, maar ook voor passend advies. 

                     Heb ik muurverf of latex verf nodig? 

                     Het antwoord op die vraag is heel simpel: allebei! Muurverf en latex verf zijn hetzelfde. Vroeger was dit niet het geval. Latex was duurzamer dan omdat latexsappen uit rubberbomen werden gebruikt bij de ontwikkeling van latex. Tegenwoordig is latex op een synthetische manier te maken waardoor het verschil tussen muurverf en latex is weggevallen. Omdat latex altijd een goede naam heeft gehad komt deze term nog vaak voor in de verschillende productnamen. Denk bijvoorbeeld aan de Sigmatex Superlatex van Sigma

                     Muurverf voor buiten én muurverf voor binnen

                     Bij De Verfzaak vind je veel verschillende soorten muurverf voor binnen en buiten. Ga je een slaapkamer schilderen? Let er dan op dat je een muurverf voor binnen kiest. Er zit een groot verschil tussen latex verf voor binnen en buiten. Bij de ontwikkeling van muurverf voor binnen houden de fabrikanten er rekening mee dat de verf na het aanbrengen vaak schoongemaakt moet worden. De meest geschikte muurverf voor binnen wordt beloond met schrobklasse 1. Dit laat zien dat deze latex ook na vele schoonmaakbeurten nieuw oogt. Muurverf voor buiten wapent zich tegen het typische Nederlandse klimaat. Regen, wind, hagel en de felle zon, een goede muurverf voor buiten heeft het juiste antwoord op deze bedreigingen. 

                     Welke verschillende soorten muurverf zijn er? 

                     Om een zo mooi mogelijk eindresultaat te bereiken is de keuze voor de juiste soort belangrijk. We hebben 3 populaire muurverf soorten voor je op een rijtje gezet:

                     • Veegvaste muurverf: dit is een waterverdunbare matte verf met een goede dekkracht. Deze verf gebruik je voor ondergronden die al eens geschilderd zijn zoals baksteen, pleisterwerk, cement en plaatmateriaal. Tip: zorg ervoor dat je de verf goed roert voordat je begint. De ondergrond moet daarnaast droog, schoon en vetvrij zijn. 
                     • Topvernis:dit is een waterafdunbare halfglanzende en heldertransparante coating voor binnen en buiten. Topvernis wordt toegepast als afwerklaag op verschillende soorten muurverf.
                     • Synthetische muurverf:deze muurverf gebruik je vooral in ruimtes waarin verontreiniging op kan treden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergeling door nicotine, waterkringen en roetdoorslag. Tip: let op met het verdunnen van synthetische verf. Dit gaat ten koste van de isolerende eigenschappen.

                     Welke merken zijn er?

                     In de online winkel van De Verfzaak vind je veel merken die goede muurverf produceren. Elk merk heeft unieke eigenschappen. Weet je niet welk merk je moet kiezen? Neem dan contact op met de klantenservice voor passend advies. Dit zijn merken die goede muurverf maken:

                     Muurverf laten mengen in verschillende kleuren

                     Muurverf is bij De Verfzaak verkrijgbaar in vrijwel alle mogelijke kleuren. Zo vind je bij ons altijd de verf én de kleur die bij je past. Om muurverf in jouw kleur te laten mengen is het enige dat je nodig hebt de unieke kleurcode van de verf die je wenst. Let op: zorg ervoor dat je zeker weet dat je de juiste kleur te pakken hebt. Gemengde verf kan namelijk niet worden geretourneerd. 

                     Hoe bereid ik me voor?

                     De muurverf is gekocht en je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan. Om een mooi resultaat neer te zetten is het nu belangrijk dat je alle voorwaarden creëert die ervoor gaan zorgen dat jij kunt gaan genieten als het werk erop zit. Lees op het blik of de emmer van de verf of er een bepaalde kwast of roller wordt aangeraden. Een goede match van verf en kwast of roller zorgt er niet alleen voor dat je de verf makkelijk kunt verwerken, maar ook voor een mooi resultaat. Zorg er verder voor dat je ondergrond mooi vlak is. Hiervoor kun je bijvoorbeeld vulmiddel gebruiken. Met voorstrijk fixeer je sterk zuigende ondergronden. 

                     Hoe lang kan ik mijn muurverf bewaren?

                     De klus is klaar! Je hebt echter nog anderhalve pot verf over en wil de verf bewaren om die ooit nog te gebruiken. Het is niet op de dag af te zeggen hoe lang je muurverf kunt bewaren. Over het algemeen is muurverf 2 jaar houdbaar. Bij het bewaren van muurverf is het belangrijk om een paar zaken in het achterhoofd te houden. Zo is het zaak om muurverf vorstvrij te bewaren. Wanneer muurverf bevroren is geweest is, is de verf meteen onbruikbaar. De vorst zorgt er namelijk voor dat alle goede eigenschappen verloren gaan.

                     Tip: bewaar de verf in een zo’n klein mogelijke pot met een schone rand en werk nooit rechtstreeks vanuit de pot. Hierdoor blijft de originele pot mooi schoon en treedt er geen vervuiling op. Dat zal ervoor zorgen dat de muurverf langer houdbaar is.

                     Heb je nog een vraag voordat je muurverf gaat bestellen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag met de juiste keuze. Liever andere verf kopen? Bekijk dan onze verfpagina.

                     Muurverf aanbieding

                     Wellicht zit je te hopen op een extra prijsverlaging op onze producten. Hoewel onze muurverven doorgaans al scherp geprijsd zijn, plaatsen we af en toe wel eens een muurverf aanbieding. Deze verf aanbieding is wel tijdelijk van aard, dus wacht niet te lang met bestellen. Klik hier voor de huidige muurverf aanbiedingen.