• Lorem ipsum
Hestiastraat 4
5047 VA Tilburg
013-240 0083

Maandag8:00 - 17:00
Dinsdag8:00 - 17:00
Woensdag8:00 - 17:00
Donderdag8:00 - 17:00
Vrijdag8:00 - 17:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

 

Peter Scheper

Bedrijfsleider De Verfzaak Tilburg

'Met ons brede assortiment kunnen we onze klant voorzien van een passend advies voor elke verfklus'

Bereikbaarheid

In de webshop van De Verfzaak staan alle benodigdheden om van iedere schilderklus een succesvol einde te maken. Naast verfproducten zijn we ook thuis in behang en laminaat. Wellicht zie je liever onze specialisten face-to-face en koop je onze producten in de winkel. Zeker wanneer je aan de slag gaat met mengverf kan dit handiger zijn. Het is goed om te weten dat we inmiddels vele filialen hebben waar onze specialisten voor je klaar staan om jou te adviseren. Een van deze verfwinkels is De Verfzaak Tilburg.

Dé verfwinkel in Tilburg

Voor alle vragen op het gebied van verf, behang of laminaat kun je terecht bij De Verfzaak Tilburg. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste muurverf voor jouw project. In Tilburg adviseren ze je graag over de voor- en nadelen van ieder product. 

De Verfzaak Tilburg is goed bereikbaar met de auto. Ons filiaal, gevestigd op bedrijventerrein Vossenberg, ligt nabij de N260. De N260 is een randweg tussen Tilburg-Noord en Tilburg-West. Het is mogelijk om voor de deur te parkeren. 

Dit is het adres van De Verfzaak Tilburg:
Hestiastraat 4
5047 VA Tilburg
Telefoonnummer: 013-240 0083
E-mail: [email protected]

Openbaar vervoer

De Verfzaak Tilburg is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit station Tilburg kun je tweemaal per uur reizen naar onze vestiging. Pak altijd de Arriva Bus 327 richting Breda via Oosterhout. Stap na een rit van 15 minuten uit bij bushalte Pallasstraat in Tilburg. Vanuit daar vervolg je de reis te voet. Een enkele reis neemt circa 30 minuten in beslag. 

Online bestellingen ophalen

Het is bij De Verfzaak Tilburg mogelijk je online bestelling op te halen. De grootste voordelen hieraan zijn het vermijden van eventuele bezorgkosten en het feit dat je voorafgaand aan jouw project nog extra advies kan inwinnen. Het is overigens wel belangrijk dit ook goed door te geven bij je bestelling. Bij het afrekenen kies je voor “afhalen in de winkel” en vervolgens selecteer je Tilburg als ophaallocatie.

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Laminaat
  • 4. Benodigdheden