• Lorem ipsum
Dr. Philipslaan 31
6042 CT Roermond
0475- 745 196

Maandag9:00 - 18:00
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

 

Paul Leblanc

Bedrijfsleider De Verfzaak Roermond

'Met ons brede assortiment kunnen we onze klant voorzien van een passend advies voor elke verfklus'

Bereikbaarheid

De Verfzaak is dé online verfwinkel waar je terechtkunt voor verschillende soorten verf van alle topmerken, behang en laminaat. We kunnen het ons goed voorstellen dat je online wellicht het overzicht een beetje kwijt bent, of dat je graag face-to-face met één van onze specialisten praat over jouw klus. Dan is het goed om te weten dat De Verfzaak verfwinkels heeft waar je aan het juiste adres bent voor passend advies én bijvoorbeeld om bepaalde verfkleuren in het echt te zien. Een van deze verfwinkels is De Verfzaak Roermond.

Dé verfwinkel in Roermond

Heb ik speciale muurverf nodig voor mijn schuurtje in de tuin? Welke kleuren passen goed bij mijn huidige interieur? En heb ik eigenlijk grondverf nodig als ik mijn eikenhouten tafel van een nieuw kleurtje wil voorzien? Voor deze en alle andere vragen kun je terecht bij de specialisten van De Verfzaak Roermond. 

De Verfzaak Roermond is uitstekend te bereiken met de auto én met het openbaar vervoer. 

Dit het adres van de verfwinkel:

Dr. Philipslaan 31
6042 CT Roermond
Telefoonnummer: 0475- 745 196
E-mail: [email protected]

De Verfzaak Roermond ligt ongeveer 1.5 kilometer verwijderd van de verbindingsweg N280. Recht voor de deur heb je voldoende parkeergelegenheid. 

Openbaar vervoer

De Verfzaak Roermond is goed te bereiken per openbaar vervoer. We adviseren je om de trein naar station Roermond te pakken. Vanaf het station wandel je in slechts 9 minuten naar onze verfwinkel. 

Online bestellingen ophalen

Wil je eventuele bezorgkosten vermijden of ben je op zoek naar wat extra advies voordat je echt aan de slag gaat? Laat je online bestelling dan bezorgen bij De Verfzaak Roermond. Let dan goed op wanneer je je bestelling afrondt. Kies bij het afrekenen van je product(en) voor de optie “afhalen in de winkel”. Hierna heb je de mogelijkheid om voor Roermond als afhaallocatie te kiezen. 

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Laminaat
  • 4. Benodigdheden