• Lorem ipsum
Frankenweg 57
5349 AP Oss
0412 - 748 015

Maandag9:00 - 18:00
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 16:00
ZondagGesloten

 

 

 

Bereikbaarheid

Een van de vereisten die we bij een winkellocatie neerleggen is voldoende ruimte voor parkeergelegenheid. Dit voorkomt dat je ver moet gaan sjouwen met zware verfemmers of vele behangrollen. In combinatie met een A-locatie bieden we onze klanten een aantrekkelijke ligging. Zo ook voor Erveza De Verfzaak in Oss. Deze winkel was voor de overname gehuisvest in Heesch, maar heeft per 1 april 2023 de overstap gemaakt naar Frankenweg 57 (Woonboulevard Oss) in Oss. 

Met de auto is De Verfzaak Oss goed te bereiken. Zoals gezegd ligt de vestiging op De Woonboulevard Oss, een boulevard waar vele woonwinkels gevestigd zijn. Pal voor de deur zijn parkeerplekken in overvloed, zo hoef je niet ver te lopen met je aankoop. 


Dé verfwinkel in Oss

Als verfspecialist kun je ons alles vragen met betrekking tot verf, behang of benodigdheden! Ben je op zoek naar de juiste kwast voor je beits of naar de verschillende soorten behang? De medewerkers van Erveza De Verfzaak Oss bieden je graag inzicht in de voor- en nadelen van ieder product. 

Hieronder vind je het adres van onze vestiging:

Frankenweg 57
5349 AP Oss
Telefoonnummer: 0412-748 015
E-mail: [email protected]


Openbaar vervoer

Erveza De Verfzaak is naast de auto ook te bereiken met het openbaar vervoer, hoewel dit niet eenvoudig is. Vanuit verschillende richtingen, zoals Nijmegen en 's-Hertogenbosch, kun je naar station Oss. Vanuit daar pak je buslijn 305 en stap je na 5 minuten uit op de Titus Brandsmalaan. Vanuit hier is het nog circa 20 minuten lopen naar De Woonboulevard. Een andere optie is buslijn 90. Bij deze lijn gelden dezelfde uitstapplekken en looptijden. 


Online bestellingen ophalen

Naast dat je in onze winkel je aankoop kan doen, bieden we je ook de mogelijkheid om online te bestellen en je bestelling op te halen in onze vestiging. De grootste voordelen hieraan zijn het vermijden van eventuele bezorgkosten en het feit dat je voorafgaand aan jouw project nog extra advies kan inwinnen. Het is overigens wel belangrijk dit ook goed door te geven bij je bestelling. Bij het afrekenen kies je voor “afhalen in de winkel” en vervolgens selecteer je Oss als ophaallocatie. Je krijgt, als je bestelling voor je klaarstaat, zo snel mogelijk een bericht om je bestelling op te halen. 

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Benodigdheden