• Lorem ipsum

Sigma beits

Toon:
Sigma Schakelverf Semi-Gloss
Sigma Schakelverf Semi-Gloss
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Halfglans één-pot-systeem
  • Geschikt voor alle seizoenen
53,95 35,07
Sigma Schakelverf Satin
Sigma Schakelverf Satin
Topklasse professioneel
  • Geschikt voor buiten
  • Zijdeglans schakelverf
  • Vochtregulerend & weervast
86,50 56,23
Toon:

Sigma beits

Als je wel eens werkt met verf, dan heb je vast gehoord van het merk Sigma. Producten van Sigma zijn van zeer hoge kwaliteit, zodoende ook de Sigma beits. Het is dan ook niet voor niets dat Sigma producten erg gewild zijn. Het merk Sigma Coatings is al sinds jaar en dag een grote speler in de verfmarkt en heeft in vrijwel iedere verfcategorie enkele hoogwaardige producten. Lees hieronder meer over wat Sigma beits voor jouw hout kan betekenen.

Wat is Sigma beits?

Sigma beits wordt gebruikt om hout te beschermen en een mooiere uitstraling te geven. Het wordt aangebracht als een beschermende en vaak transparante laag op houten oppervlakken, zoals schuttingen, kozijnen, tuinhuisjes en tuinhekken. Het verschil tussen lakverf en beits is dat beits gedeeltelijk in het hout trekt, terwijl lakverf dat niet doet. Beits is daardoor beter geschikt om de natuurlijke uitstraling van het hout te behouden, terwijl lakverf meer bedoeld is om het hout een volledig andere kleur te geven.

Een van de belangrijkste voordelen van Sigma beits is dat het vochtregulerend en waterafstotend is. Dit betekent dat het hout beschermd blijft tegen vocht, wat rotten en schimmelvorming tegen gaat. Bovendien beschermt deze beits het hout tegen UV-straling, wat verbleking en vervaging van de kleur kan voorkomen. Dit maakt het product geschikt voor gebruik in buitenomgevingen waar het hout blootgesteld kan worden aan regen, zonlicht en andere weersinvloeden. Kortom, met de beits van Sigma geef jij hout een goede verzorging.

Sigma beits producten bij De Verfzaak

In ons assortiment hebben we verschillende soorten Sigma beits. Hieronder zie je een lijstje van enkele bekende producten uit de lijst:

  • Sigma Schakelverf Semi-Gloss: een halfglans buitenbeits op basis van alkydhars voor het schilderen van houten oppervlakken. De beits heeft een goede dekking, is weervast, vochtregulerend en heeft een semi-glanzende finish, wat betekent dat het een middenweg is tussen een matte en een hoogglanzende finish.
  • Sigma Schakelverf Satin: een zijdeglanzende buitenbeits op basis van alkydhars voor het schilderen van houten oppervlakken. De beits heeft een goede dekking en een satijnachtige finish, wat betekent dat het een zachte, matte glans heeft.

Sigma beits kopen doe je natuurlijk in onze webshop of in één van onze fysieke vestigingen. Zowel online als offline kun je advies in winnen bij onze specialisten. We helpen je namelijk met alle plezier zodat jij de juiste producten meeneemt en gebruikt. Je kan online informatie bij ons vergaren door contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan zowel per telefoon als per e-mail.