• Lorem ipsum
V. Linschotenstraat 18B
5554 PM Valkenswaard
040- 204 9411

Maandag9:00 - 18:00
Dinsdag9:00 - 18:00
Woensdag9:00 - 18:00
Donderdag9:00 - 18:00
Vrijdag9:00 - 18:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Bereikbaarheid

In de online shop van De Verfzaak vind je verschillende soorten verf van alle topmerken en daarnaast ook behang en parket. Online vind je in de verfwinkel alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je jouw kleur verf eerst in het echt wil zien voordat je een besluit neemt. Of dat je graag antwoord krijgt op een paar belangrijke vragen voor jouw specifieke schilderklus. Dan is het goed om te weten dat De Verfzaak filialen heeft waar onze specialisten zes dagen per week klaar voor je staan. Een van deze verfwinkels is Verbakel De Verfzaak Valkenswaard.

Welke voorbereidingen moet ik eigenlijk treffen als ik muurverf wil gebruiken? Met welke beits komt mijn houten schuurtje de komende winters wel door? En heb ik eigenlijk grondverf nodig als ik over een oude laag verf heen wil schilderen? Op deze en al die andere klusvragen geven onze specialisten in De Verfzaak Valkenswaard het antwoord. 

De Verfzaak Valkenswaard is goed te bereiken met de auto. Onze verfwinkel ligt slechts een kilometer verwijderd van de N69, de verbindingsweg tussen Eindhoven en de Belgische grens. 

Dit is het adres van De Verfzaak Valkenswaard:

Van Linschotenstraat 18B
5554 PM Valkenswaard
Telefoonnummer: 040- 204 9411
E-mail: [email protected]

Openbaar vervoer 

Reis je met het openbaar vervoer? Dan adviseren we je om met de trein naar station Eindhoven te reizen. Daar pak je vervolgens Hermes bus 317 (richting Dommelen) of Hermus bus 318 (richting Luyksgestel). Stap uit op bushalte Minister Aalbersestraat en loop in vier minuten naar De Verfzaak. Reken vanaf station Eindhoven ongeveer 35 minuten voor de reis. 

Online bestellingen ophalen

Eventuele bezorgkosten kun je vermijden door je bestelling in één van de acht filialen op te halen. Dit biedt je ook een mooie mogelijkheid om nog even de laatste vragen te stellen aan één van onze specialisten. Zo start je met een gerust hart aan je klus. Vergeet bij het afrekenen online niet om Valkenswaard als afhaallocatie te selecteren. Na het afrekenen kies je voor “afhalen in de winkel” en vervolgens kies je dus voor Valkenswaard.

Assortiment

  • 1. Verf
  • 2. Behang
  • 3. Laminaat
  • 4. Benodigdheden